BATROVCI ODBLOKIRANI: Kamioni posle 5 dana, konačno mogu u Hrvatsku!

Hrvatska je juče blokirala ulaz teretnog saobraćaja iz Srbije preko tog prelaza, ali su kamioni mogli da izlaze iz Hrvatske i ulaze u Srbiju

  • 6

Granični prelaz između Srbije i Hrvatske Batrovci - Bajakovo danas je oko 16:15 potpuno odblokiran. To znači da će kamioni koji stoje u koloni dugoj 12 kilometara uskoro moći da izađu iz zemlje i nastave put ka svom odredištu, saopšteno je iz Uprave carina.

MUKE TRAJU PETI DAN: KAMIONI i dalje čekaju na GRANICI sa HRVATSKOM!

ZASTOJ NA BATROVCIMA U OBA SMERA: Kolona kamiona iz Srbije duga 11 kilometara!

Prelaz je bio zatvoren od jutros u oba smera za teretni saobraćaj.

Hrvatska je juče blokirala ulaz teretnog saobraćaja iz Srbije preko tog prelaza, ali su kamioni mogli da izlaze iz Hrvatske i ulaze u Srbiju.

Zbog pada kompjuterskog sistema u Hrvatskoj jutros u 3.00 časa, blokiran je teretni saobraćaj u oba smera, pa se i na izlazu iz te zemlje formirala kolona vozila, javila je Radio-televizija Srbije.

Takođe, svi granični prelazi iz BiH prema Hrvatskoj od jutros su zatvoreni za sva teretna vozila, potvrđeno je iz Granične policije BiH.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Na granici sa Hrvatskom i dalje je za putnička vozila otvoren samo prelaz Batrovci, a zadržavanja su od 15 do 30 minuta.

Svi granični prelazi sa Mađarskom, osim Horgoša dva, su u funkciji, dok su granični prelazi Bajmok, Đala i Bački Vinogradi otvoreni od 7.00 do 19.00 časova i ove granične prelaze mogu da koriste, osim srpskih i mađarskih državljana, i državljani EU, Švajcarske, Norveške i Irske.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu! 

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    22. septembar 2015 | 18:11

    Tuziti hrvate za odstetu i pokvarenu robu

  • Zoran

    22. septembar 2015 | 17:21

    Granice se blokiraju u slucaju ratne opasnosti pa zato treba tuziti Hrvatsku za stetu.

  • VAN

    22. septembar 2015 | 17:24

    Hrvati mogu i smeju da treniraju živce i bez malo odgovornosti prave ne merljivu štetu koju neće naravno nikome nadoknaditi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA