JAUCI MAJKE POGINULE DEVOJČICE (6): Njen otac ju je ubio, prevario me je, NEK JE PROKLET (FOTO)

- Ubio je našu ćerku. Vozio je dete mrtva pijan. Za njega ne postoji ovozemaljska kazna - kaže majka nastradale Anđele Marković

  • 24

Majka šestogodišnje Anđele Marković koja je poginula kada se njen otac Predrag Marković "jaguarom" zakucao u drvo očajna je zbog ćerkine smrti.

OTAC NE ZNA DA MU JE ĆERKA JEDINICA (6) MRTVA: Stravični detalji tragedije koja je potresla Srbiju! (FOTO)

- Ubio je našu ćerku. Vozio je dete mrtva pijan. Za njega ne postoji ovozemaljska kazna. Džaba mu sudite. Bog će njemu da presudi - kaže Dragana Kalajdžić.

U TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI POGINULA DEVOJČICA (6): Njen otac teško povređen!

Ona je došla iz Nemačke na ćerkinu sahranu.

- Nema gore kazne nego kad majka ljubi svoje beživotno čedo. Nije se smejala, nije plakala. Očešljala sam joj kosicu, pomilovala lice. Stavila sam joj šnale, namestila kikice. Obukla sam je u belo. Bila je moj anđeo, bila mi je sve - kaže očajna majka.

Dragana Kalajdžić priča da je sa Predragom živela vanbračno sedam godina, ali da je nakon smrti svojih roditelja odlučila da ga ostavi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Trpela sam neprekidno fizičko i psihičko maltretiranje. Na sudu sam dobila starateljstvo - kaže ona.

Međutim, pre godinu i po dana se odrekla strarateljstva u korist Predraga.

- Prestao je da pije, podvukao mi se pod kožu. Zamolio me je da se odreknem starateljstva da bi podigao kredit. I ja sam pristala. Prevario me je, neka je proklet sto puta - kaže majka nastradale devojčice i dodaje:

- Čim je dobio starateljstvo, počeo je da me proganja. Nije mi davao da viđam dete. Nastavio je da pije i da banči, a u kafanu je odlazio čak i sa ćerkom. Na sudu sam tražila da mi vrate starateljstvo nad ćerkom.

Foto: Tanjug/Saša Petrović Foto: Tanjug/Saša Petrović

- Nisam imala novac za advokate. Morala sam da idem u Nemačku da zaradim. Plaćala sam mu čak i alimentaciju. Anđelu sam poslednji put videla krajem avgusta. Morala sam da mu platim 300 evra. Predragu nikada i nije bilo stalo do Anđele. Hteo je samo mene jer je bolesno ljubomoran. Zbog toga nam je ubio dete. Njemu sud ne treba, on je već kažnjen - kaže Dragana Kalajdžić.

Inače, Predrag Marković je operisan, nalazi se na VMA i nije životno ugrožen.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu! 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DH

    24. septembar 2015 | 08:26

    Nema tih para da bi se odrekla deteta..

  • vesna

    24. septembar 2015 | 08:38

    Odrekla se starateljstva otisla od navodnog nasilnika i ostavila bespomocno i malo dete . pitam majku kome je ostavila cerku ?Onome s kojim njoj nije bilo dobro ni sigurno u zivotu . Ne umanjujem njegovu krivicu ali nije se odrekao vukao je i vodio dete cak i kad je sekao drva . A kaznu je vec dobio gore nije moglo kaznjen je zauvek ,nije bitno koliko ce biti u zatvoru .

  • kaligula

    24. septembar 2015 | 10:25

    Odrekla se starateljstva?? falila sloboda?? Kriva si i to znas... Sa svojom savescu moras sama da se izboris a lazna opravdanja ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA