Autobus preticao kamion preko DUPLE PUNE LINIJE! (FOTO)

- Ovo jeste vozilo firme "Auto Kodeks", ali mi sa priložene fotografije ne možemo da ustanovimo o čemu se radi - rekli su nam iz ove kompanije

  • 10

Izgleda da divljanju vozača autobusa na putevima Srbije nema kraja. U to smo se uverili jer nam je čitalac poslao novu fotografiju, na kojoj se vidi kako autobus pretiče kamion preko DUPLE PUNE LINIJE!

 

E, ZBOG OVAKVIH LUDAKA SE GINE U SRBIJI: Autobus pretiče kolonu preko pune linije! (FOTO)

 

Nije jasno gde je tačno nastala ova fotografija, ali je očigledno da je vozač prevoznika "Auto Kodeks" imao pravu sreću što niko nije išao u suprotnom smeru.

 

NIŠ EKSPRES: Kaznićemo VOZAČA koji je LUDAČKI PRETICAO preko pune linije!

 

Ipak, najveću sreću su imali oni koji su se vozili ovim autobusom.

 

(EKSKLUZIVNI VIDEO) PONOVO LUDAK ZA VOLANOM AUTOBUSA U SRBIJI: Preticao kolonu po kiši, mogao je da napravi MASAKR!

 

Foto: Čitalac Telegrafa

Foto: Čitalac Telegrafa

 

Na putevima u Srbiji se svakodnevno dešavaju saobraćajne nesreće. Veliki je procenad tragedija u kojima mnogi izgube život, a u glavnoj meri je to zbog toga što se prave saobraćajni prekršaji zbog nepoštovanja propisa.

 

Evo kakva KAZNA ZATVORA čeka vozače autobusa koji ovako LUDAČKI VOZE!

 

I pored stalnog apela policije da vozači više obrate pažnju na saobraćajne znake i uslove na putu, očigledno je da oni to ne žele da slušaju, posebno kada se uzme u obzir da je ovo treća vest u periodu od nedelju dana, a u kojoj je glavni akter vozač autobusa.

 

Pozvali smo i ovu preduzeće kako bismo čuli i njihovo mišljenje o tome da li je njihov vozač načinio saobraćajni prekršaj.

 

- Ovo jeste vozilo firme "Auto Kodeks", ali mi sa priložene fotografije ne možemo da ustanovimo o čemu se radi jer prema pretpostavci imamo činjenice da je vozač u prekršaju, ali postoji i mogućnost da su radovi na putu, čim su žute linije na asfaltu, ali nema nikakvog znaka da je zabranjeno preticanje sem tih linija, a može se desiti da postoji i znak kojim je dozvoljeno preticanje vozila ako se saobraćaj odvija u obe trake u istom smeru, što je čest slučaj na putevima, pogotovo autoputevima - rekao je direktor firme Pejka Minić, pa dodao da oni "nisu kompetentni da daju zaključke jer je premalo informacija". On je na kraju podsetio da se njegovo preduzeće konstantno zalaže za usavršavanje i poboljšanje bezbednosti na putevima, kao i bezbednosti njihovih putnika.

 

Takođe, Minić je rekao i da će pokušati da sazna na kojoj deonici se ovo dogodilo, kako bi se utvrdile sve okolnosti stanja na putu i prisebnosti vozača.

 

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

 

(M. Bojić / I. Lazić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    6. oktobar 2015 | 19:51

    I ovaj što je snimao takođe pretiče preko duple pune linije. Kamion najverovatnije stoji, tako da drugog izbora osim preticanja nema.

  • Q

    6. oktobar 2015 | 16:33

    Pa vidite i da je ovaj kolima krenuo da pretice? Mozda je kamion stajao?

  • CZV

    6. oktobar 2015 | 16:39

    Nisu najvecu srecu imali putnici autobusa. Vec putnici automobila koji hvala bogu nije naisao iz suprotnog pravca. Jer u direktnom sudaru autobusa i automobila, pri preticanju, u automobilu ginu svi skoro sigurno, dok u autobusu ogromne su sanse da niko ne pogine. Povredjenih moze biti, ali da neko pogine od putnika je retkost. Druga stvar je kada autobus sleti sa puta ili sleti u provaliju, ili se sudari sa kamionom ili drugim autobusom. Ali sa automobilom, jadni oni u automobilu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA