HRABRI HERCEGOVCI PRSA U PRSA SA ZVERIMA: Vukovi im napali pse, a onda su im se osvetili! (FOTO)

Čopor gladnih vukova je napao pse koji su bili sa lovcem, koji se pripremio na vreme jer su mu kolege javile da mu se opasnost približava

  • 12

Gladni vukovi se često spuštaju sa hercegovačkih planina u podnožje, pa čak i u naseljena mesta, dok su u potrazi za hranom. Ovoga puta, desilo se nešto sasvim neočekivano, divlje životinje su napale lovačke pse na planini Vučipolje iznad Posušja, a lovac je morao da ih ubije kako bi se izborio sa zverima.

Otišao je u lov, a ono što je uhvatio zaprepastilo je čitav svet! (FOTO)

Foto: ABCPortal.info Foto: ABCPortal.info

Lovački psi su bili sa lovcima iz Lovačkog društva "Radovanj" na ovosezonskom izletu na Vučipolju, kada se dogodio incident. Gladni čopor je napao pse koji su bili sa lovcem, koji se pripremio na vreme jer su mu kolege javile da mu se opasnost približava.

Foto: ABCPortal.info Foto: ABCPortal.info

Kada je zapucao, životinje su se razbežale, ali četiri vuka su ipak nastradala.

Foto: ABCPortal.info Foto: ABCPortal.info

Portal abcportal.info preneo je da će ovo biti najverovatnije jedan od najvećih lovačkih doživljaja o kome će se dugo pričati po lovačkim selima i okupljanjima.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: abcportal.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    6. oktobar 2015 | 18:16

    Lako je vama da komentarišete iz toplih stanova i soba, a da ste na mestu seljaka u planini, gde su im ti isti vukovi poklali ovce i ostalu stoku i tako im naneli ogromnu stetu, koju niko nece da im nadoknadi a stekli je krvavim radom. Poznato je i da je u Srbiji a pogotovo na jugu zemlje brojnost vukova u velikom porastu a najvise zbog opustelih sela. Zato se spuštaju u nize predele i nanose seljacima ogromne stete, ali to vas ne interesuje, vama ne mogu da dodju u stan i pojedu vam pudlicu, hrcka, papagaja itd.

  • Yoni

    6. oktobar 2015 | 15:57

    Ovo je sramota..ubijati vukove i mladunčad strasno..ne znam kako bih nazvao ove lovce.

  • Racio

    6. oktobar 2015 | 15:56

    I sta je ovde hrabrost????? Ovo je idiotizam nazivati hrabroscu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA