UHAPŠENA NAJOPASNIJA ŽENA NA SVETU: U svojoj bandi ima 300 ubica, a izdao ju je LJUBAVNIK (FOTO)

"Vrlo malo žena uspelo je da opstane u kartelu, nijedna nije imala veštinu i okrutnost koju je imala La Čina"

  • 5

Melisa Margarita Kalderon Ojeda (31) iz Meksika jedna je od najopasnijih žena na svetu, a uhapšena je nakon što ju je izdao ljubavnik koji se nagodio sa policijom da u zamenu za informacije o neuhvatljivoj Melisi, dobije manju zatvorsku kaznu.

UJEDINILA JE DVA NAJAČA KARTELA NA SVETU: Ne dajte da vas lepota žene NAJTRAŽENIJEG NARKO-BOSA zavara!

Ojeda koja je u podzemlju poznata kao La Čina bila je na čelu bande od 300 ubica, a odgovorna je za više od 150 ubistava u razdoblju od deset godina u meksičkoj pokrajini Baja Kalifornija Sur. 

Meksičke vlasti obavestile su javnost da je Melisa konačno uhapšena 19. septembra bez ijednog ispaljenog metka i to samo zahvaljujući informacijama koje je odao njen ljubavnik Hektor Pedro Kamarena Gomez, koji je uhapšen nešto ranije. 

Zbog OVE LEPOTICE je meksički narko-bos na spektakularan način pobegao iz zatvora! (FOTO)

La Čina je ušla 2005. godine u svet kriminala, započevši ljubavnu vezu sa pripadnikom kartela Damaso koji je povezan s najpoznatijim meksičkim narko-kartelom Sinaloa. Iako je reč o svetu u kome dominiraju muškarci La Čina je uspela da se za jako kratko vreme popne na vrh organizacione lestvice, zahvaljujući leševima koje je ostavljala iza sebe. 

Foto: Facebook Foto: Facebook

 

Foto: Facebook Foto: Facebook

Mik Vigil, bivši šef međunarodnih operacija za DEA (agenciju za borbu protiv droge), izjavio je da je Ojeda bila jedna od najmoćnijih žena meksičkog kartela.

- Vrlo malo žena uspelo je uopšte da opstane u kartelu, nijedna nije imala veštinu i okrutnost koju je imala La Čina - rekao je Vigil.

Foto: Mexian Attorney General Foto: Mexian Attorney General

MAFIJA JE ŽENSKI ROD: Zbog ovih kriminalnih bosica ledi se krv svima u podzemlju (FOTO)

Ojeda je optužena da je lično izvršila devet ubistava. Ona je neposredno pre hapšenja napustila kartel Damaso sa idejom da stvori sopstveni kartel, a zbog toga je došlo do gadnih obračuna među kartelima. Ojeda je uspela da se izvuče. Izgleda da nije ni sumnjala da će joj glave doći ljubavnik, te se opustila i govorila mu o svojim namerama i kretanjima. 

Ojeda je zaboravila da se "najviše informacija izvlači preko kreveta", te ju je to koštalo slobode. 

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs/Izvor:jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA