KOLINDA NAPRAVILA SKANDAL NA FEJSBUKU: Juče napisala da će da preuzme ovlašćenja vlade, sad se vadi!

Posle prave bure koja se digla u medijima i optužbi da predsednica želi apsolutnu vlast, i ona je videla da je đavo (vrag) odneo šalu, i danas rekla da je "sve bilo samo ironija"

  • 7

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izazvala je juče pravu lavinu reakcija kad je na svoj Fejbuk profilu maltene izvršila državni udar, kako su protumačili neki njeni kritičari!

Naime, ona je na Fejsu napisala da "svojom današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić (Ranko Ostojić, ministar unutrašnjih poslova Hrvatske, prim. aut.) priznaje da tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju" i da "meni prepuštaju izvršne ovlasti". "Napravit ću to čim mi dopusti Ustav", zaključila je predsednica Hrvatske.

Posle prave bure koja se digla u medijima i optužbi da predsednica želi apsolutnu vlast, i ona je videla da je đavo (vrag) odneo šalu, i danas rekla da je "sve bilo samo ironija".

"Kako drugačije odgovoriti na Ostojićeve ispade nego ironijom? Zato i jesam odgovorila preko Facebooka, ne službeno", pokušala je da se "izvuče" Kolinda.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

"Naravno da nije to bilo ozbiljno, pa je nemam ustavne ovlasti. To je samo odgovor Ostojiću koji je rekao da ja mogu riješiti problem za koji nemam ovlasti", rekla je ona.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan s

    18. oktobar 2015 | 15:16

    Videla od Tome, pa počela i ona da lupeta.

  • Sergej Danilovič

    18. oktobar 2015 | 17:44

    Gospodža Grobar je autentična eUropljanka

  • Danubius

    18. oktobar 2015 | 14:30

    Komunistička levica nigde u svetu nije narodu donela prosperitet pa ni sada kid komšija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA