JEZIVA TRAGEDIJA NA SVETU PETKU: Žena ISKOPALA RUPU u dvorištu, muž pao u nju i UDAVIO SE!

- Prokleta bila, iskopala sam mužu grob ispred kuće da se udavi - priča kroz plač Sarajevka čiji muž je pao u jamu i udavio se

  • 7

Bogoljub Stefanović (75) iz sela Ostrovice kod Niša udavio se u jami punoj vode ispred sopstvene kuće. Starac se okliznuo na veliki praznik Svetu Petku, i upao na glavu u rupu duboku metar i po koja je iskopana zbog pucanja vodovodne cevi.

Supruga za nemili događaj krivi sebe i ne može da veruje šta se dogodilo:

- Prokleta bila, iskopala sam mužu grob ispred kuće da se udavi  - priča kroz plač Sarajevka.

Podrum je bio pun vode. Negde je bila oštećena vodovodna cev, kroz zidove je prodrla voda i poplavila podrum Stefanovića.

- U selu su nam rekli da prvo nađemo gde je pukla cev, pa potom da ih obavestimo da isključe vodu. Iskopala sam jamu duboku skoro metar i po, i široku oko metar i dvadeset - priča supruga i dodaje da je na kratko ostavila muža pored jame, a kada se vratila njega nije bilo.

Foto: Profimedia, Alamy Foto: Profimedia, Alamy

- Videla sam da mu pluta cipela po površini, a kada sam zavukla ruku u vodu i napipala njegovu nogu zamalo nisam vrisnula - priča Sara o šoku koji je usledio kada se dogodila tragedija.

Zajedno sa komšinicom ga je izvukla iz jame, ali tada je već tad pomodreo.

Pozvana je odmah Hitna pomoć, ali utopljeniku nije bilo spasa, Smatra se da se okliznuo na raskvašenoj ivici, pa glavačke upao u vodu. Očito da nije imao snage da se izdigne rukama ili se možda čak i onesvestio kada je udario čelom o dno i tako se utopio.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    29. oktobar 2015 | 14:07

    Kakv tragican splet okolnosti...tragična smrt.. ..Tuga

  • Tijana

    29. oktobar 2015 | 16:08

    Meni nesto nije jasno? kaze da je iskopala jamu metar ipo i na kratko ostavila muza pored jame, pa za koliko kratko vreme se ta jama napunika vodom onda??? Hmmm.... Nisu cista posla!!!

  • Sandra

    29. oktobar 2015 | 12:03

    O BOZE...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA