UŽAS U SRBIJI: Otac silovao hendikepiranu ćerku (15), ona ostala u drugom stanju!

Slučaj je otkriven takoreći slučajno, kada je od njene majke B. M. (40) zatraženo da se izjasni hoće li preuzeti dvomesečnu devojčicu, inače, svoje osmo dete, koje je odmah po rođenju ostavila u porodilištu

  • 12

D. M. (48) iz sela Provo uhapšen je pod sumnjom da je bludničio nad svojom hendikepiranom ćerkom I. M. (15). Utvrđeno je i da je devojčica u šestom mesecu trudnoće.

SRPSKI HOROR: Silovali ćerku, očuh dobio SEDAM, majka PET GODINA ZATVORA!

Devojčica je sinoć oduzeta roditeljima odlukom Centra za socijalni rad u Vladimircima.

Devojčica je višestruko ometena u razvoju i polupokretna. Ne čuje i ne vidi dobro, ima nerazumljiv govor, a koeficijent inteligencije joj je 30. Slučaj je otkriven takoreći slučajno, kada je od njene majke B. M. (40) zatraženo da se izjasni hoće li preuzeti dvomesečnu devojčicu, inače, svoje osmo dete, koje je odmah po rođenju ostavila u porodilištu.

- B. M. je otišla u Centar za socijalni rad po pozivu da se izjasni da li joj je prošla postporođajna depresija, ali je ispričala jezivu priču, od koje su na noge ustali svi nadležni organi. Poverila se da njen nevenčani suprug D. M. ima seksualne odnose sa 15-godišnjom retardiranom kćerkom i da ne zna šta da radi - rekao je jedan izvor iz istrage za Novosti.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Po obaveštenju socijalnih radnika, u kuću Milijančevića, došla je ekipa Hitne pomoć i policija, koja je uhapsila D. M. i odvela ga na saslušanje.

- U Domu zdravlja u Vladimircima, devojčicu je pregledao ginekolog. Mogao je samo da potvrdi priču majke. Da je devojčica u 25. nedelji trudnoće, odnosno, u šestom mesecu. Od roditelja je odmah oduzeto starateljstvo i ona je prebačena u šabačku bolnicu do daljeg - kaže sagovornik.

Pored D. M. i B. M. u kući žive još i njihovo četvoro dece, svi osnovnoškolskog uzrasta. U istom domaćinstvu, samo u izdvojenoj kući, stanuju i roditelji D. M.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

U Centru za socijalni rad u Vladimircima gde smo dobili potvrdu ove monstruozne priče, svi su zatečeni. Pogotovo jer pojedini socijalni radnici poznaju decu B. M. i D. M., kao mirnu i skromnu, koja ne prave probleme. Vršilac dužnosti direktora Centra Dragica Uzanović kratko je prokomentarisala za "Novosti":

- Centru je duže vreme poznata ova porodica, a s obzirom na to da je jedno od dece višestruki invalid, ostvarili su pravo na uvećanu tuđu negu i pomoć. Poslednje dve godine, uz dečje dodatke i socijalnu pomoć, ukupno primaju 50.000 dinara - kaže direktorka Uzanović.

Ona je još dodala da je situacija sa malom I. M. veoma osetljiva te da zbog toga ne želi da daje informacije, posebno bez konsultacija sa stručnim timom Centra za socijalni rad i nadležnog ministarstva. Po hitnosti postupka, dodaje, Centar u Vladimircima je preuzeo starateljstvo nad devojčicom.

(Telegraf.rs/ Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.S

    1. novembar 2015 | 08:32

    Pa jel' neko okupao to dete za 6 meseci? Pa nećete sad valda tvrditi da se nije videla trudnoća i ranije? Jel' te socijalne službe idu samo tamo gde ima problema?. Nije im palo na pamet da ih obiđu 3, 4 puta godišnje. Misle valda da samo država treba da da pare, a oni svoj posao ne treba da rade??? Na odgovornost svi koji su zatajili. Čudovište od čoveka na maksimalnu kaznu, a i '' mama'' nije bolje zaslužila. Kao ne zna šta da radi? Znači da je znala za monstruma, samo nije kretenka računala na trudnoću. Siroto to dete, NE ZAŠTIĆENO a bolesno.

  • хм

    31. oktobar 2015 | 23:29

    Ух...немам речи ...плаче ми се...бесним...а нећете псовање објавити...како би...смртна казна болеснику!!!

  • Moja malenkost

    31. oktobar 2015 | 23:22

    Uzas, jad , pitam se dokle ide ljudski um , i da li postoji kazna za ovog monstruma? Na koju god pomislim preblaga je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA