OVAKVU POHOTNU PROFESORKU BI SVAKO POŽELEO: Studente terala da imaju seks s ćerkom! (FOTO)

Neimenovani student sa američkog univerziteta Notr Dam, inače Afroamerikanac, u tužbi protiv profesorke je opisao kako je ona u svojim nastranim poslovima bila rasno motivisana

  • 3

Student sa uglednog američkog univerziteta Notr Dam u Indijani, pokrenuo je tužbu protiv neimenovane profesorke koju je optužio da je njega i druge mlade studente, igrače fudbala i košarke, terala na seks sa njenom ćerkom u zamenu za dobre ocene.

BOLESNICA: Ova profesorka je seksualno zlostavljala hendikepirane učenike!

Kako piše "New York Daily News", neimenovani student, inače Afroamerikanac, u tužbi je opisao kako je profesorka, belkinja, u svojim nastranim poslovima bila rasno motivisana. Ona je opisana kao manipulativna predatorka.

Profesorka je navodno studente lično snabdevala prezervativima i prevozila ih do hotela u kojima bi dolazilo do seksa sa njenom ćerkom.

Na ovom univerzitetu su oštro demantovali sve navode iz tužbe i tužitelja prozivaju da samo želi publicitet.

U krajnje neverovatnim navodima u tužbi spominje se da je tužitelj na Univerzitet Notr Dam došao kao stipendista 2014. godine i da je nakon nekog vremena pokušao da prekine vezu na koju ga je prisiljavala profesorka, ali je počela ona počela da mu preti i govori da mu treba pomoć psihijatra. U jednom trenutku ga je poslala psihijatru, svom prijatelju, za kojeg se tvrdi da je studenta pokušao da drži "pasivnim" tako što ga je kljukao lekovima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Spominje se čak i da je profesorka pokušavala da studenta preobratiti na katoličanstvo. U tužbi se navodi da je student sve prijavio nadležnim službama na Univerzitetu pre dve nedelje, ali kako nije bilo reakcije bio je prisiljen da podnese tužbu zbog stresa i "rasno neprijateljske" situacije u kojoj se zbog svega navodno našao.

Kako biste vi reagovali u ovoj situaciji? Odgovore nam možete ostaviti u komentarima!

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    1. novembar 2015 | 17:15

    Tip je očigledno sastavljen sa lošim lepkom?

  • Boban

    1. novembar 2015 | 18:15

    A šta ako joj je ćerka lićila na Gargamela?

  • Pedja doktor

    2. novembar 2015 | 07:11

    Да је овога било у моје време не бих бежао из школе него у школу(факс)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA