DRAMATIČNO: Studenti 24 sata nisu jeli ni spavali, devojka prebačena u Urgentni centar (VIDEO)

Dvadeset studenata Fakulteta primenjenih umetnosti provelo noć ispred zgrade Ministarstva prosvete, tražeći da budu oslobođeni plaćanja školarine, jer imaju dobre ocene i položili su sve ispite

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika MARIJA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • strikla

    27. april 2012 | 21:18

    Boze moj pa i skole su preduzeca koja zive od novca koji zarade prodajuci znanje onima koji mogu da plate i onima koji hoce da znaju ponesto. Socijalizam ili te komunizam su odavno proslost gotovo u svim zemljama sveta samo u Srbiji se trazi neki novi model i da se skoluje pesplatno ili te za sitne pare. Sto ti studenti ne idu da kupe patike za deset dinara!? Nece da moze sto bi reko Sokic jer patike kostaju neuporedivo vise od deset dinara. Nekad su crnogorci isli u penziju iz studentskog doma a danas bi hteli svi da koriste ono sto su popljuvali i unistili. KAPITALIZAM = PROFIT !!! Bez obzira na sta se to odnosi, skola, fabrika automobila, smederevska zelezara, kila psenice .... !!! Deca u kapitalizmu uzmu kredite da zavrse fakultet i posle to odplacuju svojim radom i koriste sve privilegije koje im to i tako obrazovanje pruza. U Srbiji bi "ELITA" da ih drzava, poreski obaveznici, izfinansiraju da bi kasnije uzivali opet na ledjima tih istih poreskih obveznika na poslu koji im je neko drugi omogucio. Necija majka nema novca da skoluje svoju cerku pa cekice lepa sto ne upises nesto jeftinije, krojac, frizer, trgovac ... pa posle uz rad nastavi do mile volje. Al nece da moze jer neko treba da visi po ulici i kaficima, gleda spansko-turske serije ... ! Nigde vi necete da stignete jer niste ni za gde dospeli a to ce te da shvatite kad vas zivot udari po sred lica onako da se pamti.

  • Goran

    27. april 2012 | 20:54

    Jadna je ova drzava kad joj deca gladuju da bi ostvarila svoja prava , jadna i bedna !

  • MARIJA

    27. april 2012 | 18:09

    Vidno iscrpljeni...vidi li to neko ..suze su mi posle zbog ove devojke koja ima samo majku.....SMANJITE MALO ULAGANJA U KAMPANJU PA POMOZITE OVOJ PAMETNOJ DECI HOSTAPLERI JEDNI...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA