HOROR U PANČEVU: Pitbul i staford izujedali Jovanu Uvalin i ZAKLALI JOJ PSA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

U toku njihove šetnje pored fudbalskog terena u Pančevu, dva krvoločna psa, staford i pitbul, izleteli su na ulicu iz svog dvorišta i napali ih. Devojka je prošla sa frakturom levog lakta, dok je maleni Raša uginuo usled povreda

Jovana Uvalin (28) zadobila je teške telesne povrede kad su nju i njenog ljubimca napali psi u Pančevu. Nesrećna devojka je zadobila 30 rana, a njen patuljasti pinč Raša je ubrzo podlegao povredama.

Opasnih 3.000 ubica na četiri noge šeta Srbijom!

U toku njihove šetnje pored fudbalskog terena u Pančevu, dva krvoločna psa, staford i pitbul, izleteli su na ulicu iz svog dvorišta i napali ih. Devojka je prošla sa frakturom levog lakta, dok je maleni Raša uginuo usled povreda, pišu "Novosti".

- Crni pitbul skočio je na mog psa iz čista mira, bukvalno ga je otrgao od povoca, nisam stigla ni da ga povučem, ni uzmem u ruke. Sa druge strane, razjareni staford je zgrabio moju levu ruku i počeo da me ujeda. Pored njega je bio i pitbul. Vrištala sam toliko da me je majka čula iz dvorišta, koje je udaljeno oko jedan kilometar odatle -  potreseno prepričava Jovana.

Jeleni je u pomoć priskočio čovek na motoru, koji je pokušao da preplaši pse i spase devojku i njenog psa. Od šoka koji je preživela, Jovana se ne seća pojedinosti. Prošla je sa frakturom lakta i više od 30 ujeda, koji i dalje krvare, a njenog ljubimca nema.

- Znam da su policija i Hitna pomoć brzo stigli i da je jedan momak policajce odveo do vlasnika pasa. Kasnije sam saznala da su staford i pitbul već bili uredno zaključani u boksu, a vlasnik nije imao pojma šta se dogodilo. Pravdao se da je komšija loše zatvorio kapiju.

Printskrin: Facebook/Jovana Uvalin Printskrin: Facebook/Jovana Uvalin

Prema pričama komšiluka, ovi psi već su bili prijavljivani da šetaju bez nadzora. Navodno, vlasnik ih pušta dva puta dnevno da se "istrče", a prema saznanjima povređene Jovane, oba psa su dresirana za borbu. Način na koji su napali njenog pinča tu sumnju potvrđuje. Veterinari su utvrdili da psi nisu vakcinisani, a da li imaju neku bolest, utvrdiće se u četvrtak.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snežana

    3. novembar 2015 | 15:36

    Kakav gazda takvi i psi!

  • Slavica

    3. novembar 2015 | 15:29

    Na zalost, zbog neodgovornog vlasnika stradace psi. Ni jedna pas nije opasan, ako ga covek ne napravi takvim. Poznajem staforde i pitbulove pitomije od bilo kojih drugih pasa. Uz to, vlasnici imaju apsolutnu kontrolu nad tim psima. Ja sam imala problem sa covekom koji ima dva rotvajlera, od kojih je jedan, i to muzjak, napao moju kerusu, staru 12god, i zestoko je pokidao. Tri meseca je zivela, uz brdo terapija i dve poeracije, i na kraju je uginula. Komunalnu policiju sam zvala bar 20 puta, zahtevajuci da se tom coveku zabrani da svoje pse seta bez povoca i korpe, ali oni nijednom nisu reagovali. Kada su posle, otprilike godinu dana napali devojku iz komsiluka, nju izujedali, a njenog pekinezera udavili, ona je podnela tuzbu, i od tada se taj covek ne pojavljuje u kraju sa svojim pustenim rotvajlerima. Sta je dalje sa tuzbom bilo, niko ne zna. Inace u komunalnoj su mi rekli da rotvajleri ne sapdaju u opasnu rasu pasa, a oni su ipak napadali. Zato tvrdim da pas da li je opasan ili ne ne zavisi od rase, vec od vlasnika, i da i najmanji psi mogu biti opasni, ako ih takvim napravi covek.

  • Saša

    3. novembar 2015 | 14:07

    Te krvoločne pse treba zakonom zabraniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA