TONUS JE LEKOVIT, NEKA ME HAPSE: Laži skinute sa ambalaže, vlasnica i dalje uporna

Promenili smo ambalažu samo zbog zakona. Ja i dalje tvrdim, mogu i da me uhapse, da rade šta hoće, da Tonus ima lekovita svojstva, poručila vlasnica pekare Trivit Vera Šćepanović

  • 13

Naredba Tržišne inspekcije donela je rezultate i na ambalaži za Tonus više ne stoji tvrdnja da je lekovit i da se pravi po licenci Ruske akademije nauka.

VELIKA PREVARA SA "TONUS HLEBOM"? Inspekcija zabranila reklamu zbog LAŽNE LICENCE RUSKE AKADEMIJE NAUKA!

Sa ambalaže je Tonus uklonio i poruku da taj crni hleb "ne sadrži GMO".

ZABRANA ZA "TONUS HLEB"? Uskoro neće moći da tvrde da LEČI DIJABETES I RAK

Podsetimo, Telegraf je pre dve i po nedelje upozorio da Tonus iznosi lažne tvrdnje o posedovanju licence Ruske akademije nauka, kao i da širi takođe netačne inforamcije da njihov hleb sprečava onkološka oboljenja i leči dijabetes.

HLEB TONUS POVUČEN IZ PRODAJE! Trgovci reagovali na pisanje Telegrafa o lažnim deklaracijama!

Pojedini trgovački lanci čak su prestali da prodaju Tonus hleb sve dok pekara Trivit ne ukloni sa ambalaže lažne informacije.

Vlasnica Trivita Vera Šćepanović uprkos svemu i dalje ne odustaje od tvrdnji da je hleb njene kompanije lekovit.

- Promenili smo ambalažu samo zbog zakona. Ja i dalje tvrdim, mogu i da me uhapse, da rade šta hoće, da Tonus ima lekovita svojstva - rekla je Šćepanovićeva, a preneli beogradski mediji.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjsvaka cast Ivana za vasu upornost i za Srbiju zemlju sporta!N.

    4. novembar 2015 | 10:59

    Proizvod je odlican, i ne opterecujuci. Koristim ga u ishrani i to sto pise da leci to niko ne uzima zdravo za gotovo. Ali da nema nadutosti i tezine u stomaku to je istina

  • Milan

    4. novembar 2015 | 11:44

    Ako ima nekih nepravilnosti to treba ukloniti, ali mene stvarno smeta ova hajka koja se povela zbog tonus hleba. Kada bi naše inspekcijske službe i min. poljoprivrede bile tako revnosne i kada su drugi proizvodjači u pitanju onda bi to bilo u redu. Naše kvalitetne proizvode osporavamo a komšijske hvalimo. Sramota. Tonus sam kupovao i kupovaću ga i dalje sad još više iz principa, jer nema lepšeg i ukusnijeg hleba od njega po meni naravno.

  • Mrki

    4. novembar 2015 | 11:15

    Odličan hleb.Mnogo mi je pomogao.Nema boljeg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA