OTKRIVAMO KO JE MISTERIOZNA DEVOJČICA IZ HRVATSKE: Zove se Mirjana, rođena je u zatvoru!

- Devojčica ima sestru blizanku koja je sada s mamom u Italiji. Uputili smo oca da se javi u Centar za socijalnu pomoć u Velikoj Gorici. Naravno da ne možemo i nećemo dete dati samo tako - rekla je upravnica doma u Nazarovoj, Jasna Ćurković-Kelava koja je razgovarala sa prijateljicom devojčicinog oca

  • 7

Misteriozna devojčica, koja je pre više od mesec dana ostavljena u parku u Velikoj Gorici, zove se Mirjana Paris i živi u Sesvetama u Hrvatskoj. Rođena je u Švajcarskoj u zatvoru i ima sestru blizakinju.

JAVIO SE OTAC MISTERIOZNE DEVOJČICE: Mi nismo migranti, samo smo se posvađali u familiji!

Njena dalja sudbina još uvek nikome nije poznata, pa će devojčica ostati u Dečijem domu u Nazarovoj ulici u Zagrebu.

Kako se navodi, devojčica govori bajaški dijalekat kojim govore Romi Bajaši, naseljeni na području Rumunje, južne Mađarske i severne Hrvatske.

-Rekla je da tata pita kad bi mogao doći po dete. Ta žena se nije predstavila niti je rekla odakle je otac. Ali, ispričala je da su se njeni roditelji posvađali u Velikoj Gorici i da im se ćerka tada izgubila. Još je rekla da devojčica ima sestru blizanku koja je sada s mamom u Italiji. Uputili smo oca da se javi u Centar za socijalnu pomoć u Velikoj Gorici. Naravno da ne možemo i nećemo dete dati samo tako - kaže upravnica doma Jasna Ćurković-Kelava koja je razgovarala sa prijateljicom devojčicinog oca.

Devojčicini roditelji nakon svađe u Velikoj Gorici, gde su Mirjanu Paris izgubili iz vida, nisu jedno drugo pitali za nju jer je mama mislila da je s tatom i obrnuto.

(Telegraf.rs / Izvor: vecernji.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D&D

    7. novembar 2015 | 11:06

    Boze,ni ne treba im dati dete!Kakvi su to roditelji?Kome sve Bog nece dati decu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA