UPUCAO VOĐU NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE, PA MU DOŠAO NA SAHRANU: Novi detalji ubistva Aleksandra Roganovića

Istraga je ukazala na dvojicu osumnjičenih za koje se veruje da se trenutno nalaze u bekstu u inostranstvu, a jedan od njih čak je bio i na sahrani ubijenog Aleksandra Roganovića

  • 1

Policija je napravila ozbiljan napredak u istrazi ubistva jednog od vođa navijača Crvene zvezde Aleksandra Roganovića (21) u dvorištu njegove kuće u Novom Sadu.

UBIJEN VOĐA NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE: Nepoznati napadač mu ispalio nekoliko hitaca u glavu

Istraga je ukazala na dvojicu osumnjičenih za koje se veruje da se trenutno nalaze u bekstu u inostranstvu. Policijska saznanja ukazuju na to da je ubijeni navijač poznavao napadače.

UZ PRETNJU NOŽEM UPAO U ORDINACIJU I TRAŽIO NOVAC: Uhapšen mladić u Novom Sadu!

Jedan od napadača na Roganovića je navodno čak bio na njegovoj sahrani i porodici izjavio saučešće.

Podsetimo, Roganović je ubijen 18. septembra ove godine oko 1.40 sati ujutro. Istraga je potvrdila da je on najpre razgovarao sa osumnjičenima ispred kuće, a onda je usledila svađa, posle koje su se čuli pucnji.

Izvori bliski policijskoj istrazi navode da su napadači starosti između 19 i 20 godina, kao da verovatno žive u Novom naselju u Novom Sadu.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbenda

    13. novembar 2015 | 13:21

    Kakve crne vodje??? To su balavanderi koji ne znaju dalje od nosa...sto pokazuje i to za kakvu budalastinu daju zivote...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA