OVO JE STRAVIČNO: Bošnjački portal SLAVI masakr u Parizu! (FOTO)

U toj vesti navodi se da su teroristički čin izvela desetorica napadača "ubijajući nevernike Francuze'" uz poruku da će ista sudbina zadesiti sve oni koji se bore protiv muslimana

  • 39

Internet portal na bošnjačkom jeziku koji podržava Islamsku državu "Vijestiummeta" izveštavajući o napadima je naveo da se radi o "radosnoj vesti za sve iskrene muslimane!".

MUSLIMANI ŠIROM SVETA OSUĐUJU NAPADE U PARIZU: To je zločin protiv čovečnosti

U toj vesti navodi se da su teroristički čin izvela desetorica napadača "ubijajući nevernike Francuze'" uz poruku da će ista sudbina zadesiti sve oni koji se bore protiv muslimana.

Takođe, ovaj portal piše da "zahvalnost pripada samo Alahu i da je juče izveden veliki napad sa oko 10 napadača na mušrike Francuze".

JEDAN ODBEGLI DŽIHADISTA GRAĐANIN PARIZA, DRUGI DEČAK: Policija juri auto pun naoružanih terorista!

Dodaje se da su "napad izvela braća koja su bila naoružana eksplozivnim pojasevima i raznim oružjem ubijajući na desetine mušrika Francuza".

Printskrin: Vijestiummeta Printskrin: Vijestiummeta

- Jedan od napada je izveden na ulazu u stadion na kojem su Francuska i Nemačka igrale prijateljsku utakmicu, na tom mestu je ubijeno na desetine mušrika nakon čega su drugi napadi izvedeni na jednom koncertu gde je nastupao jedan od šejtanskih muzičkih bendova. Na tom mestu je ubijeno na desetine mušrika. Broj ubijenih se povećao na preko 150 i još ne staje. Svi napadači su ubijeni i molimo Alaha da ih primi i uvede u najveće dženetske odaje. Amin - stoji dalje u tekstu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- O mušrici i svi vi koji se borite protiv muslimana znajte da nećete biti sigurni nigde na ovoj zemaljskoj kugli ni u vašim kućama niti u vašim uporištima. Osveta će vam doći uskoro, in šaa Allah", napisali su na portalu.

Pročitajte još:

FRANCUSKA POLICIJA U POTERI ZA TERORISTIMA: Četvorica džihadista beže "sitroenom"!

BAŠAR AL ASAD: U Parizu se desilo ono što u Siriji traje već PET godina! (VIDEO)

OVU FOTOGRAFIJU DŽIHADISTI ŠALJU KAO PRETNJU: Zaledićete se kad vidite KO JE SVE NA NJOJ (FOTO)

KAKAV SMO MI TO NAROD? Dok jedni BALKANCI PLAČU, drugi LIKUJU zbog terorističkih napada u Parizu! (FOTO)

(VIDEO) DŽIHADISTI U OVOM SNIMKU OBJAVILI RAT FRANCUZIMA: Pale francuske pasoše i pozivaju na ubijanja u Parizu!

(VEOMA UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ISTRČAVAJU I ZA SOBOM VUKU TELA UBIJENIH: STRAVIČAN snimak bekstva iz pozorišta u Parizu (VIDEO)

(Telegraf.rs / Izvor: vesti-online.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muhamed - Zenica

    14. novembar 2015 | 18:31

    Prije svega, ovo nisu ljudi nego zivotinje i monstrumi, i kao Bosnjaku mi je krivo sto ovi skotovi sebe nazivaju Bosnjacima. Oni ne predstavljaju mene i sve ostale iole normalne Bosnjake koji osjecaju svu bol i tugu za ovim nevinim zrtvama. Zelim da svi vi shvatite da se ovih i slicnih gadova bojimo i mi Bosnjaci. Ovakve nam je prvo Alija doveo i najiskrenije se nadam da se ovo djubre u grobu prevrce. A to je isto nastavio i njegov sin Bakir, a ovo djubre je tek posebna prica. Nemam sta puno pricati kad svi znate ko je i sta je.

  • BosnaE

    14. novembar 2015 | 18:10

    E sad bi trebalo ove novinare pohvatati i zatvoriti na duze vrijeme! Ja prvi put cujem za ovaj portal,ali nije mi jasno ako je ovo istina da niko ne reaguje!!! Ovo sto su da kazem majmuni (nek oproste zivotinje) uradili u Parizu baca ljagu na cijeli islamski svijet! Jer i ja pripadam islamu,ali od mene nikad nece dobiti plus za ove monstrumske radnje!!

  • Jeretik

    14. novembar 2015 | 18:13

    Бошњачки језик ?Три четири речи из арапског , остало на српском , ијекавски .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA