SUNCE I DALJE SIJA NAD SRBIJOM! Evo kada nam dolazi KIŠA, prava zima i SNEG

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 25. novembra, u četvrtak i petak biti pretežno sunčano i toplo vreme

  • 0

U Srbiji će danas biti toplo i u većem delu pretežno sunčano vreme sa najvišom temperaturom od 18 do 23 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

SAMO NA BALKAN STIŽE SNEG: Uskoro nam stiže pravo zimsko vreme. Spremite se!

Ujutro će biti sveže vreme, ponegde po kotlinama se očekuje kratkotrajna magla, a najniža temperatura vazduha kretaće se od tri do 10 stepeni.

Samo se ujutro u Vojvodini, a pre podne i sredinom dana u centralnim i južnim krajevima, očekuje prolazna umerena oblačnost, dok će vetar biti slab i umeren, zapadni i jugozapadni.

U Beogradu će jutro biti umereno oblačno, a u toku dana pretežno sunčano i toplo vreme. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura vazduha biće oko 10, a najviša oko 22 stepena.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 25. novembra, u četvrtak i petak biti pretežno sunčano i toplo vreme.

U subotu biće vetrovito vreme, uz postepeno naoblačenje. Sredinom dana na severu Srbije, a posle podne i uveče u svim krajevima očekuje se kiša i osetni pad temperature. Vetar će biti u skretanju na severozapadni.

U toku noći između subote i nedelje u brdsko-planinskim predelima očekuje se sneg. U nedelju biće pretežno oblačno i hladno vreme, mestimično s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

Od ponedeljka očekuje se prestanak padavina, a sredinom sedmice postepen porast temperature.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA