OSUĐENI NA 30 GODINA ZATVORA: Optuženi za ubistvo "kralja mesa" i dalje tvrde da su NEVINI! (FOTO)

Ubistvo je izvršeno na dan kada je Marinković na ime dugova trebao da preuzme deo restorana "Lion", vlasništvo njihovog oca koji je desetak dana pre zločina peminuo

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mile
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mile

    20. novembar 2015 | 08:32

    A zbog cega je ubica dobio samo 20 godina za tesko ubistvo. Osveta nije nikakva olaksavajuca okolnost a sem toga u ovom slucaju je osveta bila zbog cega ne zna se. Sta je ovaj jadni ubijeni covek ucinio lose pa da mu se ove ubice svete. Covek je trazio da mu se vrati dug i ocigledno je to trazio sudskim putem i dobio je taj spor i trebalo je da preuzme deo njihovog lokala. Ako sud uvazava kao olaksavajucu okolnost da si ubio coveka zato sto je ostvario legalnim putem svoje pravo da mu dug bude vracen jer si eto kao osvetio na taj nacin oca koji se zaduzio pa se verovatno zbog tog sudskog spora nervirao i umro onda time sud salje poruku svima da mogu slobodno da se svete onima kojima duguju i da ce ako ih cak i ubiju ta osveta biti tretirana kao olaksavajuca okolnost. Ovo je direktna poruka - zaduzujte se a onoga ko pokusa da vam zrazi da dug vratite mozete i da ga prebijrte i da ga ubijete Drugim recima ovo je poruka poveriocima - trazite da vam se dug vrati jer duznik je zasticen, duznik uvek ima olaksavajuce okolnosti jer je on iznerviran zato sto ste mu trazili da dug vrati. Ove ubice su trebale da dobiju po 40 godina zatvora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA