ONI SU NAJBOLJI PRIJATELJI, PAS I MAČKA: Svugde idu zajedno, i imaju nešto da vas ZAMOLE! (FOTO)

- Furaju tako zajedno po ordinaciji, dočekuju i ispraćaju pacijente. Ona spava uz njega, greje mu nogicu koju je počeo da spušta na zemlju, leči ga svojom energijom... Još kada bi se našao neko ko bi ih zajedno udomio kada se oporave - napisala je devojka

  • 8

Maja Mladenović iz Vrdnika pronašla je napuštenog psa u kanalu sa trostrukim prelomom karlice. Uz pomoć svojih prijatelja, uspela je da ga prebaci u jednu veterinarsku ambulantu u Beogradu na lečenje.

Njen sledeći cilj je da nađe ovom poenteru dom, ali i da prikupi što više novca za njegov oporavak.

APEL: Udomite napuštenu životinju, danas je njihov dan!

Foto: Facebook/Maja Mladenovic Green Foto: Facebook/Maja Mladenovic Green

- Nađen je sinoć u kanalu, sklupčan, izgladneo, pod temperaturom i dehidriran. Čim sam čula, odmah sam otišla po njega. Pošto je pretrpeo udarac automobila, on ima podlive po celom stomaku i na drugoj nozi, ne može da ustane već ga pridržavam dok jede i pije. Molim vas, molim vas, neka se javi neko ko može da preuzme brigu o njemu jer, nakon oporavka, on može da bude lep pas sa normalnim funkcijama.

- Ja sam nemoćna ovog trenutka, sa dugovima kod veterinara i o njemu ne mogu da brinem. Ako se niko ne javi, ja jedino mogu da ga odnesem na eutanaziju, pa makar me svi vi razapeli posle na krst. Da gledam kako se muči, zaista ne mogu - napisala je Maja na Fejsbuku u opisu albuma sa slikama ovog psa.

Foto: Facebook/Maja Mladenovic Green Foto: Facebook/Maja Mladenovic Green

Pas je ipak uspeo da stane na svoje noge i stanje je počelo da mu se stabilizuje. On je čak našao i drugaricu u ovoj veterinarskoj stanici, mačku od koje se sada ne razdvaja. Ona je takođe dovedena na lečenje.

Foto: Facebook/Maja Mladenovic Green Foto: Facebook/Maja Mladenovic Green

- Furaju tako zajedno po ordinaciji, dočekuju i ispraćaju pacijente. Ona spava uz njega, greje mu nogicu koju je počeo da spušta na zemlju, leči ga svojom energijom... Još kada bi se našao neko ko bi ih zajedno udomio kada se oporave - dodala je ova devojka.

Foto: Facebook/Maja Mladenovic Green Foto: Facebook/Maja Mladenovic Green

Ona poziva sve koji žele i mogu da pomognu, da doniraju novac za lečenje ovog psa.

"Marijana Mladenović, račun br. 355000320014519848

Postnet: Marijana Mladenović 065 229 20 29

Paypal: marjanovic.inda@gmail.com (sa naznakom "Za Poentera")

Ili otići direktno u veterinarsku stanicu YBC, Bul.Mihajla Pupina 10Ž/l ostaviti novac i pomaziti ga (maženje je obavezno).

Hvala"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sva bozja stvorenja

    21. novembar 2015 | 10:17

    Pronasli smo mace s teskom povredom kicme, operisano je i posle tri meseca provedena u veterinarskoj stanici na lecenju doveli smo ga kuci. Invalidni macak je vec sedam godina peti ravnopravni i mnogo voljeni clan nase porodice. Njegova zahvalnost je beskrajna. Pomocicemo lecenje i oporavak ovog divnog psa, s nadom da ce se oporaviti i pronaci nekog ko ce ga usvojiti i voleti.

  • Sara

    21. novembar 2015 | 08:57

    Svaka cast. Ja bih cuvala i 10 psa ali nemam mogucnosti. Zivim u stanu. Ja ovim putem takodje molim da neko udomi ova dva medenka.

  • Neko

    21. novembar 2015 | 07:05

    Duše dve....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA