NAŠLI JE MRTVU U LOKVI KRVI BEZ OBE ŠAKE: Jezivi detalji smrti žene koju je RASTRGAO sinovljev ROTVAJLER!

Nesretna žena ležala je u lokvi krvi, nedostajale su joj obe šake, na njoj nije bilo odeće, a po dvorištu su bile zaklane kokoške

  • 25

Velinka Bunčić (65) iz Ostojićeva kod Čoke, koja je juče pronađena mrtva u  dvorištu svoje kuće, nasmrt je izujedao rotvajler, pas koji joj je na čuvanje poverio njen sin. On, naime, nije imao mogućnost da čuva psa u  Novom Sadu, gde živi sa porodicom, pa ga je prošle godine doveo u Ostojićevo, gde je njegova majka živela sa svekrvom. Policija je ubila agresivnu životinju.

Nezapamćena tragedija dogodila se juče ujutru. Opasna i pomahnitala životinja nesretnoj ženi je otkinula obe šake, a svuda po njenom telu su vidljivi ujedi. 

NAŠLI JE MRTVU U LOKVI KRVI: Srpkinju RASTRGAO njen pas!

Unakaženo Velinkino telo pronašao je njen komšija, koji je primetio da pas, koji je uvek bio vezan, juri za kokoškama.

- Sekao sam drva u svom dvorištu. Bilo je oko dva sta. Odjednom je kroz ogradu, koja deli moje i njeno dvorište, proleteo njihov pas. Jurcao je za kokoškom. Pretrčao sam u njeno dvorište da im javim šta se desilo, pošto je pas bio uvek vezan. Međutim, u dvorištu kod svinjca, ugledao sam žensko telo. U prvom trenutku nisam znao da li je to Velinka ili njena svekrva - ispričao je za Kurir komšija Robert Tot.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

TRAGEDIJA: Pas ubio šestomesečnu bebu!

On je otišao do Velinkine kuće i pokucao. Unutra je bila njena svekrva, koja mu se požalila kako Velinku nije videla od jutarnjih sati.

- Rekao  sam joj da zaključa i otrčao do njihovih rođaka da im kažem šta se dogodilo - kaže Tot.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRVOLOČNI ROTVAJLER NAPAO DEČAKA: Pokušao da mu odgrize nogu!

Veljko Višnjić, meštanin Ostojićeva kaže da se sledio od prizora u Velinkinom dvorištu:

- Ležala je u lokvi krvi. Nedostajale su joj obe šake. Na njoj nije bilo odeće. Svuda po dvorištu bile su razbacane i zaklane kokoške. Jeziv prizor, koji nikada neću zaboraviti.

HOROR U SUBOTICI: Rotvajler izujedao vlasnicu do smrti!

Po dolasku Hitne pomoći i policije, pas je usmrćen jer je sve vreme režao. Leš psa je poslat na obdukciju da bi se utvrdilo da li je bio besan.

(Telegraf. rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    20. novembar 2015 | 12:37

    Zaštitnici životinja, šta imate sad da izjavite? Da vas čujem...?

  • Srbin

    20. novembar 2015 | 12:22

    Ajmo sad veliki zastitnici zivotinja, pocnite da trazite linc policajca koji je ubio kera.

  • Aleksa SD

    20. novembar 2015 | 13:28

    I...? Hocemo opet ono: Nema krvozednih rasa, vec je sve u time kako ga vasnik nauci? Verovatno je vasnik trenirao psa da bude krvolocan, takvog ga sa decom drzao kuci...i onda je takvu zver poklonio majci i baki. Onda su dve stare zene godinu dana nastavile da ga takvog drze, jos vise ga "upropastile", pa je on jednu od njih masakrirao!!! Ajmo ljubitelji mirnih "pitova", "rotova", "staforda"...branite psa, i pljujte po nama, "mrziteljima" zivotinja. Strasno, jadna zena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA