NAŠLI JE MRTVU U LOKVI KRVI BEZ OBE ŠAKE: Jezivi detalji smrti žene koju je RASTRGAO sinovljev ROTVAJLER!

Nesretna žena ležala je u lokvi krvi, nedostajale su joj obe šake, na njoj nije bilo odeće, a po dvorištu su bile zaklane kokoške

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pasolog

    22. novembar 2015 | 14:01

    ja obozavam pse ali ne ove s plavom krvi , ja vidim da je ovaj pas da nekazem ker bio vezan i ziveo u kucici od bureta i jeo stari hleb i puru i jako malo krusaka jer su skupe pa je zato izrastao u krvolocnog ubicu sva sreca da nije napao neko dete jer tek ono nebi imalo nikakve sanse da prezivi , a policajci su morali da ga ubiju jer svuda u svetu se desavaju ovakvi slucajevi i takav pas mora da se ubije kad oseti svezu krv jer ako ne pitanje je kad ce opet da napadne zao mi je psa ali i jadne zene koja je umrla u strasnim mukama , jedino resenje je da se svake godine prilikom pelcovanja psi ovih i slicnih rasa dobro pregledaju da se vidi dali ispoljavaju agresivnost .....

  • Sanja

    21. novembar 2015 | 21:57

    Prvo i osnovno postoje agresivni psi kao i agresivni ljudi. Drugo psu treba posvetiti paznju i vaspitati ga kao sto bi i dete vaspitali, kao sto nisu svi sposobni da budu roditelji tako nisu svi sposobni ni da budu vlasnici zivotinja. Sada bi trebala da nadjem gospodina koji je ljut dosao da vakcinise svog psa protiv besnila i da ga pitam da li mu je sada jasno zasto je trebao to da uradi i da to nije zavera veterinara da izvuku gradjanima novac iz dzepa. Poxnite odgovorno da se ponasate prema zivotinjama pa onda trazite i odgovornost od nadleznih institucija. Meni je zao gospodje ali nije sve crno belo, ko zna zbog cega sin vise nije mogao da se stara o njemu. I bilo bi lepo kada bi ljudi nekada uspeli da nadju i neku sredinu a ne da idu iz krajnosti u krajnost!

  • rotvajler!!!!

    21. novembar 2015 | 19:33

    Rotvajlera ne ozete staviti na lanac I cuvati kao seoskog dzukca. kada budete naucili kako treba da se ophodite prema zivotinjama tek tada cete naucuti da ih volite, to syo hje uradio je vist revolt, jer u novom aadu je bio u porodici ceo dan a kada je poslat na selo stavljen je na lanac. Isto tako bi se I svaki covek podneo, razmislite malo pre nego sto bilo koga okrivite!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA