LAŽNA UZBUNA U LONDONU: Zbog trojice lopova blokiran ceo grad!

Trojica muškaraca koji su se nalazili u sivom automobilu sa belgijskim tablicama, uhapšeni su pod sumnjom na krađu motornog vozila

  • 3

Ukradeni sivi "bmw, sa belgijskim tablicama, izazvao je danas uzbunu u centru Londona, koji je bio potpuno blokiran i u kojem su u  policijskoj akciji uhapšena trojica muškaraca. Zbog drame koja je nastala na centralnim ulicama, i zbog blokiranja metroa, svi su pomislili da je reč o teroristima, međutim, ispostavilo se da je policija hapsila lopove automobila. 

Britanski mediji jutros su preneli da su u blizini metro stanice Soutvar primeženi brojni policijacji , kao i da  islamistički komandanti navodno u kontaktu sa fanaticima u Velikoj Britaniji sa kojima redovno komuniciraju o količini oružja i municije koju imaju.

DRAMA U LONDONU: Policija blokirala metro, sumnja se na TERORISTE!

Tim pobodom list "Indipendent" večeras piše da je dramu zapravo izazvao sivi "bmw", i precizira da su u akciji hapšenja učestvovali policijski helikopter, ambulantna i vatrogasana kola.

Policajci su tokom akcije blokirali to područje, zaustavili saobraćaj na ulici Blekfrajars i raskrsnicu Sent Džordž, a takođe su upozoravali građane koji su se zatekli na licu mesta da se odmaknu od prozora.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug Foto-ilustracija: AP/Tanjug

UMALO NAJVEĆI TERORISTIČKI MASAKR DO SADA? Džihadisti punili igračke eksplozivom! Evo gde su hteli da ih razbacaju!

Portparol londonske policije je naveo da su ulice blokirane zato što je sumnjivo vozilo zaustavljeno na raskrsnici dva puta.

- Ljudi koji su se nalazili u vozilu, trojica muškaraca, uhapšeni su pod sumnjom na krađu motornog vozila- rekao je portparol londonske policije za "Indipendent" i dodao da se oni trenutno nalaze u pritvoru u jednoj policijskoj stanici na jugu Londona.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Na fotografijama sa lica mesta se vidi da automobil, sivi "bmw", ima belgijske registarske tablice.

Nakon što je akcija hapšenja okončana, saobraćaj je ponovo krenuo ulicom Vaterlu, dok su raskrsnica Sent DŽordž i ulica Blekfrajars ponovo otvorene.

ŠTA ZAISTA ZNAČI - ALAHU AKBAR?! Sve o pokliču uz koji džihadisti pucaju u decu i odsecaju glave (FOTO)

Ovaj incident je usledio nedelju dana posle terorističkih napada u Parizu, u kojima je poginulo 130 ljudi. Jedan broj izvršilaca tog napada, za koji je odgovornost preuzela Islamska država, imali su belgijsko državljanstvo.

Verujete li da je zaista reč o kradljivcima automobila?

( Telegraf. rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    21. novembar 2015 | 18:37

    Ne moze covek ni posten lopov da bude zbog ovi teroristi!

  • neverni toma

    21. novembar 2015 | 23:32

    Prpa a??? Ne mora ni da se pitate zasto... Nos vam je u svakom selu na planeti

  • Lena

    21. novembar 2015 | 19:12

    Britanci su vrh organizovani i bezbednost u drzavi im je svake godine sve jaca i bolja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA