DŽIHADISTI UBILI BOSANKU: Htela je da pobegne od terorista, a oni su je TUKLI DO SMRTI! (FOTO)

O njihovom begu u Siriju roditelji su saznali sa tinejdžerkinih Fejsbuk profila, na kojima su devojke objavile da su otišle u "sveti rat"

  • 42

Tinejdžerka Samra Kešinović (17) koja je u aprilu prošle godine zajedno sa Sabinom Selimović (15) pobegla iz porodičnog doma u Beču u Siriju i pridružila se džihadistima, navodno je na smrt pretučena dok je pokušavala da pobegne iz Rake.

Javile se džihadistkinje koje su pobegle da se bore u Siriji!

List Lokal poziva se na izjavu Tunižanke koja je živela sa Samrom i Sabinom koja je takođe otišla u Siriju kako bi se pridružila terorističkoj organizaciji Islamske države, ali je u međuvremenu pobegla i vratila se kući.

BOSANKA KOJA JE POBEGLA U DŽIHAD: Ovde je sjajno, imamo Nutelu i kečap

Iako su vest preneli mnogi austrijski mediji, Ministarstvo spoljnih poslova Austrije nije potvrdilo tu informaciju niti je dostupno za komentare. Niti Interpol koji je za devojkama izdao "žutu poternicu" nije potvrdio medijske navode.

ZEZNULE SMO SE, HOĆEMO KUĆI! Trudne bosanske tinejdžerke koje su otišle u ISIS se sada kaju!

Foto: interpol.int Foto: interpol.int

APA podseća kako je i prošle godine bilo objavljeno da je jedna od devojaka ubijena. Samra i Sabina živele su u Beču u koji su njihove porodice kao izbeglice stigle iz BiH tokom rata. Obe su rođene u Beču i tu živele celi život.

O njihovom begu u Siriju, njihovi roditelji su saznali sa njihovih Fejsbuk profila na kojima su devojke objavile da su otišle u "sveti rat". Oko pola godine kasnije, stigla je vest kako su devojke navodno kontaktirale svoju porodicu i rekle im da se žele vratiti kući.

- Dosta nam je života u Islamskoj državi i džihadista - bila je poruka ovih devojka koju je preneo britanski list.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strahinja

    25. novembar 2015 | 00:01

    Da je razmisljala glavom nikad sebe ne bi dovela u takvu situaciju. Ovako, svako suludo iskustvo se skupo placa, sama je sebe odvela u smrt i lagao bih kad bih rekao da mi je zao. Neka posluzi za primer ostalim usijanim glavama kako mogu da prodju u zivotu ukoliko ne razmisle o svojim postupcima.

  • Predator

    25. novembar 2015 | 00:03

    Taj dzihad unistava ljudima zivote tu teroristicku organizaciju treba oduvat sa zemje treba na njih bacit nuklearku

  • Alien resurrection

    25. novembar 2015 | 00:33

    Idu da izginu nista vise a tako im i treba kad su budale ko kome jamu kopa sam u nju upane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA