Ukrajina ZATVORILA vazdušni prostor za RUSKE AVIONE!

Ruska gasna kompanija "Gasprom" ranije u toku dana je saopštila da obustavlja isporuku gasa Ukrajini, jer ta država nije uplatila avans za gas

  • 13

Ukrajina je zabranila svim ruskim avionima prolazak kroz njen vazdušni prostor, saopštio je danas ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk.

UKRAJINA SE SVETI RUSIJI: Krimu su prvo ukinuli struju, sada prekidaju isporuku svih vrsta roba!

- Ukrajinska vlada je donela odluku da uvede zabranu na sve tranzitne letove svih ruskih aviokompanija kroz vazdušni prostor Ukrajine - rekao je Jacenjuk na sastanku ukrajinske vlade, preneo je AFP.

Ukrajina je prošlog meseca zabranila svim ruskim aviokompanijama da lete za Ukrajinu, ali su ruski avioni mogli da preleću preko njene teritorije. Odluka je doneta u jeku napetosti između dve države, nakon prisjedinjenja Krima Rusiji prošle godine i konflikta u istočnoj Ukrajini u kome je poginulo više od 8.000 ljudi, naveo je AP.

Printskrin: Youtube/Air Force Printskrin: Youtube/Air Force

Ruska gasna kompanija "Gasprom" ranije u toku dana je saopštila da obustavlja isporuku gasa Ukrajini, jer ta država nije uplatila avans za gas.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Остани Србин, пиши Ћирилицом!

    25. novembar 2015 | 13:43

    ови раде на команду запада, уништиће их Руси са гасом а зима почиње..

  • Ultra

    25. novembar 2015 | 14:00

    "Dolazi zima, duga i hladna..." E moji Ukrajinci, vama neprijatelj ni ne treba, vi ste sami sebi dovoljni. Zima još nije ni krenula, a vi ostadoste bez grejanja. Pa vi i dalje glumite dečicu koja se dure kad ne dobiju igračku, umesto da spustite noseve iz oblaka na zemlju. Ovo je u buvalnom smislu reči sečenje grane na kojoj sediš.

  • Pera Kojot # 1

    25. novembar 2015 | 17:12

    Ma udrite ih Rusi , pa nek ide sve u lepu ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA