PRVO SILOVAO, PA UGUŠIO STARICU: Svrljiškom monstrumu 37 godina robije (FOTO)

Monstrum je staricu usmrtio gušenjem tako što joj je držao šakom nos i usta dok nije preminula, a zatim je izvršio premetačinu u potrazi za novcem

  • 16

Svrljižanim Milovan Mišić (36) osuđen je danas na 37 godina zatvora zbog teškog ubistva u sticaju sa silovanjem jer je 2. marta ove godine u njenoj kući ubio sugrađanku Milinku Jeftić (82) nakon prisilne obljube.

UDARAO MAJKU PESNICAMA DOK JOJ KRV NIJE ZAUVEK ZATVORILA OČI: Osuđen MONSTRUM čiji je zločin potresao Srbiju! (FOTO)

Monstrum je staricu usmrtio gušenjem tako što joj je držao šakom nos i usta dok nije preminula, a zatim je izvršio premetačinu u potrazi za novcem nakon čega je uključio električni šporet i grejalicu da bi izazvao požar i prikrio zločin.

SRPSKI HOROR: Brutalno ubili BESKUĆNIKA, našli ga pored KRVAVE LETVE u SMEĆU!

Dok se u istrazi branio ćutanjem, tokom današnjeg glavnog pretresa pokušao je da se odbrani, dovodeći u pitanje nalaz veštaka Biljane Kecmanović sa Biološkog fakulteta u Beogradu koja je saopštila da DNK tragovi pronađeni na mestu zločina pripadaju napadaču, te da je ispod njegovih noktiju pronadjena DNK žrtve.

Zamenik VJT u Nišu Gordana Tepavac tražila je za Mišića maksimalnu kaznu od 40 godina s obzirom na to da je već osuđivan zbog teškog ubistva i silovanja Ljubinke Nikodijević koje je izvršio 2.000 godine, te zbog napada na Kosanku Živković (89).

Foto: Lična arhiva Foto: Lična arhiva

Ona je u svojoj završnoj reči naglasila da na strani Mišića nema olakšavajućih okolnosti jer je ubistvo i silovanje izvršio sa umišljajem.

Mišić je odbio da iznese završnu reč kao i da prisustvuje objavljivanju presude. Do pravosnažnosti presude produžen mu je pritvor.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • medo

    8. decembar 2015 | 22:50

    Ovo je zalosno sta se desava,kakva kazna,treba ga na muke,svuda psihopata

  • AIK STHLM

    8. decembar 2015 | 23:49

    100 godine nista manje

  • ja sam ti

    8. decembar 2015 | 22:49

    svaki zlocin i pokusaj sa predomisljajjem nemadruge do smrti zatvor nikad sloboda na slobodi je uvek isti nije se izmenio zato nemojte da novac ponovi greske dozivotna najsigurnija zna se sta sa ovim zelim rec kisa i rompiri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA