LJUBAVNI OGLAS KOJI JE ZAPALIO SRBIJU: Pongo je DEVICA, ne puši i traži mladu!

Nije poznato šta potencijalna mlada dobija u miraz, ali od Ponga treba očekivati pravu pseću ljubav i pažnju, što je za početak dovoljno

  • 4

U moru oglasa "tražim devojku" ili "tražim dečka", pojavio se i jedan neuobičajen i svakako originalan oglas na ovim  prostorima. Naime, u jednoj veterinarskoj stanici u Beogradu, gazda je u ime svog psa Ponga (prim. aut. rase Koton iz Tuleara), napisao kakvu devojku želi njegov ljubimac, i to veoma precizno, po principu ponude i tražnje.

Pongo je  mlad, lep, veoma vaspitan, umiljat i obožavan pas. U horoskopu je devica i nedavno je napunio dve godine. Pritom je predivnog karaktera, ne puši, ne pije i zaposlen je! Živi u zajednici sa dve mačke, na osnovu čega možemo da zaključimo da je i tolerantan.

OVO JE NAJNESREĆNIJI PAS NA SVETU: Odbilo ga je 50 hiljada vlasnika za 11 godina (VIDEO)

S obzirom na pedigre, Pongova buduća devojka trebalo bi da bude Kotonka, Maltezerka ili Bolonjezerka, ili neka slična dobra duša, lepa, mazna i dobrog karaktera. Takođe, pseća snajka bi trebalo da bude spremna na ozbiljnu vezu zarad veselog potomstva.

Nije poznato šta potencijalna mlada dobija u miraz, ali od Ponga treba očekivati pravu pseću ljubav i pažnju, što je za početak dovoljno.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Pozivamo vas da u komentarima podelite sa nama zanimljive oglase slične ovom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA