OVO JE NAJNESREĆNIJI PAS NA SVETU: Odbilo ga je 50 hiljada vlasnika za 11 godina (VIDEO)

Megi je trinaestogodišnja keruša koja još uvek čeka da je neko istinski neguje i voli

  • 1

Megi, najnesrećniji pas u Britaniji, i dalje traga za domom, a jedan od zaposlenih u štenari kaže da Megi jednostavno "ne ume da se proda".

 MISLILI STE DA PSI NEMAJU OSEĆANJA? Ovaj video od 10 sekundi će vas RASPLAKATI (VIDEO)

Megi nije imala ni godinu dana 2003. godine, kada ju je napustila velika familija koja nije mogla da priušti još jedno štene. Uprkos mnogim zahtevima i molbama da je udomi neka familija niko se nije javio iako je zahtev pregledalo preko 50 hiljada potencijalnih vlasnika pasa

Danas trinaestogodišnja Megi toliko dugo živi u štenari da je postala njen najstariji član, dočekala je i ispratila mnoge menadžere i zaposlene.

Sada organizacije za zaštitu životinja čine poslednje napore da joj nađu vlasnika gde bi Megi, koja je već u godinama, mogla da proživi ostatak života.

Printskrin: YouTube/SWNS TV Printskrin: YouTube/SWNS TV

Karmen Hamond, jedna od zaposlenih u štenari, rekla je da se seća da je familija koja je odbacila Megi to učinila jer su imali petoro dece i nisu znali šta bi sa još jednim štenetom. Ona smatra da bi idealna porodica za Megi bio stariji par koji bi vodio računa o Megi i izvodio je u šetnju 15 minuta dnevno. 

- Kada je došla, Megi je imala deformitet zbog nesreće koju je imala sa nogom, te je imala metalnu šipku u njoj. Srceparajuće je bilo gledati je ovih 13 godina kako stari a da se niko nije javio da je udomi. Nažalost, Megi nije jedini pas sa ovom sudbinom, mnogi su proveli život i uginuli u štenari. Bila bih jako nesrećna da se to isto dogodi i Megi - rekla je Karmen.

ON NE ODUSTAJE! Ova kuca je očajnički pokušavala da vidi novog člana porodice (VIDEO)

Megi je preslatko kuče i savršeno društvo za nekoga ko je usamljen, voli da šeta i veoma je nežna, bilo bi prelepo da poslednje godine života provede u familiji i oseti se voljeno. Psi koji su predugo u štenari postaju stidljivi, a jedan od zaposlenih u štenari Niki Hokings (20) kaže da Megi jednostavno ne ume da se proda.

- Često reži na nepoznate ljude i nije druželjubiva u početku - kaže Niki.

Megi je život učinio nepoverljivom i zatvorenom, ali kada se opusti, ona je prelepo i umiljato kučence. 

Pogledajte video:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • srce

    1. septembar 2015 | 23:17

    Jadna, BAS JE LEPA KUCA, MNOGO mi JE zao tih NJIHOVIH tuznih sudbine. Srecica, valjda CE SE neko smilovati da JOJ Ulepsa STAROST, BILO bi BAS divno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA