POLICAJAC JE PRATIO DEVOJČICU DVA DANA, A ONDA JU JE NAPAO U ULAZU ZGRADE? Jezivi detalji pokušaja obljube deteta

Devojčicu je pratio dva dana, a kada bi se našla između zgrada gde ima manje prolaznika, B.Đ. bi pokušavao da joj se približi. Jednom prilikom je čak pritisnuo uz zgradu, a preplašena devojčica je uspela da pobegne

  • 19

Policajac B. Đ. (48) iz Majadpeka, po naredbi Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, uhapšen je i zadržan u policijskom pritvoru zbog sumnje da je pokušao da obljubi devojčicu.

NEZAPAMĆEN HOROR U SRBIJI: Policajac pokušao da obljubi dete?

Kako prenose beogradski mediji, B. Đ. je navodno tokom vikenda, u subotu i nedelju, pratio 13-godišnju devojčicu. Počeo je sa propitivanjem, odakle je, gde ide u školu, a potom je pozivao da dođe kod njega na sok, a nekoliko puta je pokušao da je uhvati za ruku i odvede kod njega.

Devojčicu je pratio dva dana, a kada bi se našla između zgrada gde ima manje prolaznika, B.Đ. bi pokušavao da joj se približi. Jednom prilikom je čak pritisnuo uz zgradu, a preplašena devojčica je uspela da pobegne i ispriča sve roditeljima.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Slučaj je prijavljen Osnovnom tužilaštvu u Negotinu, koji je podneo zahtev borskoj policiji da se službenik uhapsi.

Kako piše Kurir privedeni policajac je na prvom saslušanju poricao da je opsedao devojčicu. Međutim, prema tvrdnjama ovog lista, policajac je navodno "pao" kada je bio podvrgnut poligrafskom ispitivanju.

Posle toga određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati a potom će biti predat nadležnom tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D3

    23. decembar 2015 | 08:45

    Ajde lepo u zatvor i oduzimanje znacke zauvek. Inace mislim da za svako krivicno delo policija treba da sluzi duplo duze kazne zbog njihovog polozaja u drustvu i zbog kaljanja ugleda te institucija. Tipa ako je za ovo delo kazna 2 godine policajac koji ga ucini dobio bi 4 godine zatvora, ali mi smo banana drzava i nece se nista od ovog desiti, cak i da je silovao devojcicu siguran sam da bi mu kolege sredile uslovnu kaznu ili nanogicu u najgorem slucaju.

  • olga

    23. decembar 2015 | 08:11

    PUNO IME I PREZIME ,UVEK !!!!!!!I FOTOGRAFIJA-ne mozete da objavite fotografiju nekoga ko je ukrao salamu,hleb i krompir a VELEIZDAJNIKE,PEDOFILE,MANIJAKE SAJBER KRIMINALCE DA OSTAVITE SA INICIJALIMA !!!!!!!!!!!!!!

  • zarko

    23. decembar 2015 | 08:41

    Procistite mup od takvih i slucnih sti se kriju iza znacke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA