DANAS I DO 16 STEPENI: Evo gde i kada će početi da VEJE SNEG

Jutarnja temperatura kretaće se od -2 do 4, najviša dnevna od 8 do 16. U predelima gde će se magla duže zadržati, najviša temperatura biće oko 4 stepena

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ceca
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ceca

    29. decembar 2015 | 15:15

    A sto su napravili park u Kotezu SMECE i sljunak za decu pa leti prasincina a sad u blatu nek se nasa deca igraju a gumenu podlogu zasluzuju deca u centru i na N.Bgd u tamo misle za zdravlje dece a nama na levoj strani nek se ugusimo ambulanta u Kotezu cumez gde se pregledamo kao stoka u hodniku gde staje 10 ljudi dnevno jedan lekar pregleda 70 klupa prva napravljena k tom jadnom parku koji lici na otpad jer je i od huligana i dece bez vaspitanja i roditelja sav polomljen i kao smetliste izgleda a detetu od 3god objasnite zasto cika iz opstine nije stavio gumu i obezbedio kamerom ,kao sto obezbedjuju druge objekte.da se ne lomi kad nema ni policije niti bilo koga da spreci bahatost a o tóme sto ovoliko naselje ima jedan mali Maxi dve piljarnice da ne govorim u te nazovi radnje se ne moze pre podne uci al opstina ne da da se sire bolje da idemo u grad ,kao sto idem 40 god a na n.bgd u na svakom cosku pet radnji samo mi jadnici ni ambulanta .posta jadna koja ne moze nísta nego idi u krnjacu park idi u grad. Doktori isto idi u grad tako da BRAVO Vucicu gradite Beograd na vodi a mi cemo s leve strane pod vodu ! Bravo i za opstinare koji osim tog jadnog parka nista nisu uradili pogledajte druge opstine A da napravili ste parking mesta oko skole pre 2god a skolsko dvoríste betoniral

  • ljubica majka i baka igjoska 12krnjaca

    27. decembar 2015 | 13:11

    molim ti se boze smiluj ae na nas nebitne gragjane 35god radila sam 23hiljada penzija moj sin samohran roditelj bez pisla od brige dobio herpes astmu i diskus hernija daj nam sunce

  • Dag

    27. decembar 2015 | 11:18

    Lelulaju s' neba, malene pahulje, a u mojoj zemlji, sve hulja do - hulje,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA