Nišlija hteo da prokrijumčari 175 pari muških cipela! Šta mislite - KAKO?

U prtljažniku i na zadnjem sedištu ispod prijavljenih polovnih tepiha nalazili su se džakovi sa muškom obućom, u kojima su na vrhu zaista bile polovne cipele, ali su se ispod njih nalazile nove

  • 12

Carinici su sprečili pokušaj krijumčarenja veće količine muških cipela na graničnom palazu Horgoš sa Mađarskom.

POKUŠAO DA PROKRIJUMČARI 16 "AJFONA": Sprečen šverc od milion dinara!

Kako su naveli, 175 pari cipela je pokušao da prokrijumčari muškarac (52) iz Niša, koji je sa još jednom osobom putovao iz Mahajma u Niš.

Kada je auto detaljno pregledan, utvrđeno je da se u prtljažniku i na zadnjem sedištu ispod prijavljenih polovnih tepiha nalaze džakovi sa muškom obućom, u kojima su na vrhu zaista bile polovne cipele, ali su se ispod njih nalazile nove.

Kako su krijumčarene muške radne cipele u količini koja ukazuje da su namenjene daljoj prerodaji, ovim slučajem će se dalje baviti tužilaštvo i policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Singapurćanin

    28. decembar 2015 | 17:11

    Ova naša carina još treba da se bavi i švercom cipela. Ionako nemaju druga posla pa još treba i sa ovim da se bakću. Ama pustite ljude da zarade neki euro, a vi se okrenite nečem ozbiljnijem npr. švercom droge, oružja ili nečem tako sličnom. Mož misliti velikog li rezultata otkrili enormno veliku količinu cipela, e, nije nego...

  • Ccc

    28. decembar 2015 | 17:50

    Nije dao 20 eura njima u dzep

  • Lol

    29. decembar 2015 | 07:57

    A ovi sa šleperima cigara oslobođeni?!@#$?%@#???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA