ZABRANJEN UVOZ NAJLOŠIJEG MESA: Koristilo se za jeftine viršle, kobasice, parizere...

Samo u 2013. godini, pet najvećih prerađivača uvezlo je ovog mesa u vrednosti od oko 13,5 miliona evra. Na tržište Srbije stizalo je uglavnom iz evropskih zemalja Austrije, Španije, Danske, Mađarske

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • liz

    05. januar 2016 | 22:00

    Uvoze belosvetsko djubre,gde li ce im dusa!!! Ajd sto mi stariji to jedemo....ali jadna decica.....!

  • Mr.x

    05. januar 2016 | 13:55

    A ovamo smeta duvanski dim steti zdravlju a nas svi redom truju

  • Hladan

    05. januar 2016 | 13:32

    Sto ne uvedu CARINU na meso,a ovako Srpski seljak propada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA