VODILI SU LJUBAV ISPOD VEDROG NEBA, a onda se desilo nešto zbog čega i danas IMAJU KOŠMARE!

Sve vreme su se grlili, ljubili, a onda su strasti toliko uzavrele da je Miloš poželeo da vode ljubav, odmah, tu, sada...

  • 20

Ljubav je najlepša stvar na svetu, a kada strasti uzavru mnogi i ne biraju mesto gde će se poljubiti, zagrliti a pravi entuzijasti i voditi ljubav. To je uradio jedan par iz Kragujevca koji je odlučio da vodi ljubav u jednom parku, a ono što ih je snašlo nisu mogli da naslute ni u najluđim snovima.

 

MILE RIZIK izbacio putnike iz autobusa da bi POKUPIO NAVIJAČE ZVEZDE i odvezao ih na Marakanu!

 

Telegraf vam donosi još jednu priču u okviru srpskih urbanih legendi u kojoj ćete videti da se događaji koje ste gledali u filmovima zaista mogu desiti i u stvarnom životu (makar prema legendi).

 

Čuveni vozač MILE RIZIK vozi putnike STOTKOM preko GAZELE, ali ima DOBAR RAZLOG za to!

 

Miiloš i Jovana su tog leta 2005. godine proslavljali godišnjicu zabavljanja. U to vreme bili su studenti završnih godina svojih fakulteta, a te tople julske večeri izašli su na večeru u jednom restoranu da obeleže dve godine zabavljanja.

 

DEDICA JE ČUVAO SVOJU "ZASTAVU" KAO OČI U GLAVI: Kada je skinuo ciradu, NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA VIDI!

 

 

Večera je protekla u prijatnoj intimnoj atmosferi, uz sveće i belo vino, a veče su nastavili uz šetnju gradskim ulicama.

 

Sve vreme su se grlili, ljubili, a onda je Miloš predložio da se provozaju kolima do obližnjeg izletišta.

 

Printskrin: Evil Midget/Youtube

Printskrin: Evil Midget/Youtube,

 

- I posle dve godine zaljubljen sam do ušiju u tebe, volim te - rekao je Miloš tihim šapatom Jovani na uvo dok su se grlili u kolima.

 

- Hajde da vodimo ljubav - dodao je.

 

Ona je prihvatila. Bila je noć, nikog nigde na vidiku. Uzeli su ćebe, rasprostrli ga pored automobila, uz obližnje žbunje, spustili se i prepustili emocijama.

 

Strast koju su osećali bila je nestvarna. Iznad njih samo zvezdano nebo, ispod udobno ćebence, oko čista, divna priroda koja im je pevala serenadu dok su se mazili.

 

Foto-ilustracija: Foter.com / KHAOTIC Image

Foto-ilustracija: Foter.com / KHAOTIC Image

 

Počeli su strasno da se ljube i predali se jedno drugom.

 

Malo po malo, i poskidali su se skroz. Opušteni, kao što nikad nisu bili u životu, istraživali su tela jedno drugom prstima i usnama, nigde ne žureći, prvi put otkad su zajedno. Posle polučasovnog uvoda, on je ušao u nju. Bio je to nešto najlepše što su i jedno i drugo osetili u životu. Savršen momenat sa savršenom osobom, goli i zaljubljeni iskapljuju život ispod vedrog letnjeg neba...

 

U jednom trenutku, ona se popela na njega. Prijala joj je ta poza, a i njemu. Držao ju je za grudi dok se ona u ritmu ljubavi spuštala i podizala... "Kao da sam u raju", prolazilo mu je kroz glavu. 

 

Foto: Profimedia/Mode Images, flickr/cristian

Foto: Profimedia/Mode Images, flickr/cristian

 

Zatvorenih očiju, Miloš se prepustio njenom telu i njenim poljupcima... Dok je ulazio u nju odozdo, osetio je i blago milovanje po svojim mošnicama. Jovana je znala da mu to prija.

 

"Mmmm", ječao je i naglas i u sebi dok mu je to radila, a ruke su joj bile sklopljene oko njegovog vrata...

 

U tom trenutku mu je kroz glavu brzinom svetlosti prošla panična misao: "Čekaj, njene ruke su oko mog vrata, šta ja to osećam"?

 

Otvorio je oči i zatekao nadrealnu scenu: Njene ruke su zaista bile oko njegovog vrata, a "šašoljenje" je i dalje trajalo! 

 

U panici kakvu nikad nije osetio u životu, bukvalno je zbacio devojku sa sebe i ispustio nešto što je podsećalo na vrisak. Poslednjim trzajima džentlmenstva, ustao je i Jovanu sakrio iza sebe.

 

Ono što je ugledao bilo je jezivo: iz grmlja je u njih buljio muškarac, prosed, srednjih četrdesetih godina. Kad je ukapirao da je "provaljen", počeo da beži koliko su ga noge noslile.

 

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

 

Miloš je samo stajao pored žbuna, nije mogao da potrči za njim jer je bio skoro potpuno go i izbezumljen.

 

Oboje su se obukli i ćuteći se vratili u kola, pa u grad, pa u svoje domove. O ovom događaju nisu pričali danima, sve dok se ona nije poverila svojoj najboljoj drugarici.

 

Tako se završio prvi pokušaj vođenja ljubavi Miloša i Jovane na javnom mestu, a i poslednji. Posle iskustva koje su doživeli nikada im više nije palo na pamet da tako nešto rade na otvorenom prostoru. Razumećete ih. Kad je reč o voajeru, niko nikad nije saznao njegov identitet, a Kragujevac i danas bruji o sličnim pričama.

 

U komentarima ispod teksta možete podeliti sa nama da li ste nekada vodili ljubav na javnom mestu i gde.

 

(S. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA