HAPŠENJA U BUDVI: Oštetili budžet opštine za više miliona evra!

- Ovih šest lica, kao i ostala lica lišena slobode u prethodnom periodu u okviru ovih predmeta, sumnjiče se za nezakonite radnje odnosno krivična dela kojima je Opština Budva oštećena za višemilionski iznos - navodi se u saopštenju

  • 4

Crnogorska policija, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uhapsila je jutros u Budvi šest osoba koje se sumnjiče da su budžet Opštine Budva oštetili za više miliona evra, navodi se u zajedničkom saopštenju policije i tužilaštva.

FILMSKA PLJAČKA: Uhapšeni specijalci MUP-a RS, ukrali 600.000 maraka iz blindiranog vozila!

- Nakon sprovedenih uviđajnih radnji po nalogu Specijalnog državnog tužioca, službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a su danas u ranim jutarnjim časovima lišili slobode šest osoba - S. K., N.B., M.K., B.D., K.R. i F.G., zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili više produženih krivičnih dela zloupotreba službenog položaja putem pomaganja na organizovan način - stoji u saopštenju.

Portal CdM navodi da su uhapšeni Borislav Delić, Novka Baćević, Slavka Vujašević, Katarina Radišević, Milo Klisić i jedan nemački državljanin.

Od njih šestoro, od kojih su pet crnogorski, a jedan strani državljanin, dve osobe - B.D. i K.R. se terete i za produženo krivično delo prevara putem pomaganja izvršeno na organizovan način.

- Sva lica koja su lišena slobode saslušaće Specijalni tužilac. Današnje lišenje slobode šest osumnjičenih lica je nastavak započetih tužilačko - policijskih aktivnosti u predmetima ''WTE'', ''Bulevar Bečići'' i ''Copyright'' (Kopirajt). Ovih šest lica, kao i ostala lica lišena slobode u prethodnom periodu u okviru ovih predmeta, sumnjiče se za nezakonite radnje odnosno krivična dela kojima je Opština Budva oštećena za višemilionski iznos - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA