OTVORIO DUŠU AMFILOHIJU: Svetozar Marović 45 minuta u zatvoru razgovarao sa mitropolitom MCP!

Bivši predsednik Srbije i Crne Gore Svetozar Marović i Amfilohije Radović razgovarali su 45 minuta u Istražnom zatvoru u Spužu

  • 12

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, bio je danas u Istražnom zatvoru u Spužu u poseti visokog funkcionera Demokratske partije socijalista, Svetozara Marovića.

Svetozar Marović u istom zatvoru sa sinom i rođenim bratom, a ne smeju da RAZGOVARAJU (FOTO)

Njih dvojica su razgovarali 45 minuta. Marović, koji je 17. decembra uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u finansijskim malverzacijama u nekoliko slučajeva u kojima je budžet opštine Budva oštećen za više miliona evra, prosledio je 11. januara zahtev Višem sudu da ga u istražnom sudu u zatvoru poseti mitropolit Amfilohije Radović.

Ðukanović o hapšenju Marovića: Ne plašim se iste sudbine

Sudija je odobrio zahtev, pa je mitropolit MCP iskoristio priliku i posetio Marovića. Viši sud je izdao dvozolu na neodređeno, tako sa Amfilohije može da nastavi sa svojim posetama bivšem predsedniku Srbije i Crne Gore.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Svetozar Marović saslušan, čeka se odluka o dužini pritvora

Inače, Svetozar Marović se sumnjiči da je zloupotrebio službeni položaj u slučajevima "TQ Plaza", "Jaz" i "Prijevor", koje je nedavno Specijalno tužilaštvo spojilo u jedan predmet, a okrivljeni su u ovom slučaju, prema sumnjama, oštetili budžet opštine Budva za 11.400.000 evra.

Uhapšen Svetozar Marović!

Okrivljeno je ukupno 23 lica, koji se terete da su u poslednjih nekoliko godina delovali kao kriminalna organizacija u kojoj je svako imao ulogu koju je "odrađivao" sa funkcije opštinskog funkconera, radnika ili direktora privatne firme zbog svojih interesa, a na štetu državnog budžeta.

(Telegraf.rs / Izvor: CdM)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jellena

    14. januar 2016 | 23:45

    E ove bruke.. Ovamo rasipaju mrznju jedni prema drugima a onamo se tapsu po ramenima, a ti narode kolji se ko je Srbin a ko Crnogorac.. E uvjek li cemo mi biti magarci koje ovakvi ljudi jasu..

  • Mila

    14. januar 2016 | 21:54

    Ma pustite ga, da uzme jos

  • Momo

    15. januar 2016 | 00:29

    Na kraju ostaje samo bog,svi smo pred njim isti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA