SKANDAL USRED SRBIJE: Deci na dohvat ruke VIBRATORI I SEKSUALNA POMAGALA!

U kineskim prodavnicama u centru grada sa proizvodima namenjenim deci stoje i seks-igračke. M. T. kaže da se šokirala kada je sa ćerkom krenula da kupi pribor za školu

  • 10

Ukoliko budete želeli u Kragujevcu da kupite svom detetu školski pribor, uz igračke sa dečjim likovima - Helo Kiti ili Pepa Praseta - nalaze se i vibratori.

U kineskim prodavnicama u centru grada sa proizvodima namenjenim deci stoje i seksualna pomagala. M. T. kaže da se šokirala kada je sa ćerkom krenula da kupi pribor za školu.

- Videle smo flomastere i bojanke i, dok sam birala šta da uzmem, ćerka je pitala - Šta je ovo? Tik ispod igračka Helo Kiti videla sam nekoliko kutija sa vibratorima. Kako detetu da objasnim da to veliko crno u kutiji nije flomaster!? - kaže ona i dodaje:

- Kako da joj kažem da sado-mazo lisice nisu za Barbiku, nego da to služi za neke druge igrice, za koje je ona još mala.

Goran Macura, načelnik Odeljenja za opšti nadzor u Sektoru tržišne republičke inspekcije, kaže da u slučaju prodaje seksualnih pomagala trgovac treba da vodi računa da deci to ne bude dostupno i vidljivo.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATIMUS

    21. januar 2016 | 10:36

    Iskreno receno i vibrator je igracka .....doduse za tete

  • Lola

    21. januar 2016 | 11:16

    A zar nisu skandali i rijalitiju koji su deci na dohvat ruke po ceo dan.

  • Anna

    21. januar 2016 | 10:45

    Manje zlo u odnosu na dostupnost alkohola i droga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA