DAN POČINJE MRAZOM, BIĆE HLADNO: Evo kada će opet pasti sneg!

Jutro će biti pretežno vedro sa umerenim i jakim mrazem, samo će po kotlinama i visoravnima južne Srbije biti mestimično maglovito

  • 0

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano vreme sa najvišom dnevnom temperaturom do jedan stepen.

U OVIM KRAJEVIMA SRBIJE VEJE SNEG: Čuvajte se poledice!

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutro će biti pretežno vedro sa umerenim i jakim mrazem, samo će po kotlinama i visoravnima južne Srbije biti mestimično maglovito.

Tokom dana će biti pretežno sunčano vreme, duvaće slab severozapadni, na istoku umeren vetar, koji će tokom noći biti u skretanju na južni. Najniža temperatura biće od minus 15 do pet, a najviša od minus četiri do jedan stepen Celzijusa. 

U Beogradu će ujutro biti umeren mraz, jutarnja temperatura od minus pet, na periferiji i do minus osam stepeni.

Tokom dana se očekuje pretežno sunčano vreme, duvaće slab severozapadni vetar, najviša dnevna teperatura će biti oko nula stepeni.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U narednih sedam dana u Srbiji se, u većini perioda, očekuje suvo i veoma hladno, samo se u noći između subote i nedelje i u nedelju tokom dana očekuje prolazno naoblačenje sa snegom.

Sve do ponedeljka u jutarnjim satima će biti sa umerenim i jakim mrazem, a najviša temperatura u većini mesta će biti oko nule. Početkom naredne sedmice, temperatura će biti u postepenom porastu.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA