DRAMA O KOJOJ BRUJI SRBIJA: Svetislav se okliznuo na samoj ivici zaleđene reke, a onda je nastao HAOS!

Svetislav je kolima Hitne službe prevezen na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice "Dr Aleksa Savić", gde je nakon dijagnostike konstatovano da nema povreda zadobijenih prilikom pada

  • 2

Sinoć oko 22.00 časa događala se prava drama u naselju Garić, kada se Svetislav V. (51) iz Prokuplja, koji je navodno bio u pripitom stanju okliznuo i pao na samoj ivici reke Toplice.

Centimetri su ga delili od upada u ledenu reku Toplicu.

Njega je slučajni prolaznik primetio i pozvao policiju koja je ubrzo stigla. Prilaz do mesta gde se nalazio bio je nepristupačan tako da oni nisu mogli dođu do njega, ali su primetili da daje znake života i pozvali Hitnu službu Doma zdravlja i vatrogasce.

Prava je sreća da čovek nije upao u Toplicu, jer je bukvalno bio na samoj ivici korita reke. Nakon dolaska vatrogasci su uspeli da se probiju do njega i da ga užetom izvuku.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Ustanovljeno je da se radi o nesrećnom slučaju i da je najverovatnije svojom nepažnjom prilikom prelaska mosta pri povratku kući izgubio kontrolu i završio pored reke.

On je imao veliku sreću jer ga je nedugo nakon pada primetio prolaznik koji je pozvao policiju, u suprotnom bi se smrzao tokom noći.

Svetislav je kolima Hitne službe prevezen na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice "Dr Aleksa Savić", gde je nakon dijagnostike konstatovano da nema povreda zadobijenih prilikom pada.

Foto-ilustracija: Telegraf Foto-ilustracija: Telegraf

Put je naročito opasan za decu, koja svakodnevno tuda pešače do škole i nazad.

Meštani su se više puta žalili da do njihovih kuća ne može da stignu sanitet ili vatrogasno vozilo i napominju da bolesnike nose na leđima do najbližeg puta.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA