TURSKA FINANSIRA ISIS: Izraelski ministar optužio Ankaru da kupuje naftu od džihadista!

- Kao što znate, Turska već duži period kupuje naftu od džihadista. Nadam se da će tome doći kraj - rekao je izraelski ministar odbrane

  • 25

Izraelski ministar odbrane Moše Jalon izjavio je da Turska finansira Islamsku državu. On je u Atini izjavio da Turska kupuje naftu od džihadista, a da ekstremisti tim novcem finansiraju svoju državu.

RUSI UOČILI 12.000 NAFTNIH CISTERNI NA TURSKO-IRAČKOJ GRANICI: Avioni uništili 2.000 tankera dosad, šta tek sledi? (VIDEO)

- Kao što znate, Turska već duži period kupuje naftu od džihadista. Nadam se da će tome doći kraj - rekao je Jalon.

- Sve je na Turskoj, na njihovoj vladi, na njihovim vođama. Oni treba da odluče da li žele da budu deo koalicije koja se bori protiv terorista - rekao je ministar.

(Telegraf.rs / Izvor: Rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Остани Србин, пиши Ћирилицом!

    26. januar 2016 | 18:42

    а ја мислио да Руси лажу и да је снн и ввс говоре истину. Израел има најбољу обавештајну службу тако да је ово " можда" и истина. :)

  • Srb

    26. januar 2016 | 19:01

    Vau!! Sad imaju i toplu vodu,posto su je upravo pronasli.

  • Muhamed - Zenica

    26. januar 2016 | 18:05

    Pitanje za Telegraf: Ovaj vas tekst kaze kako je izraelski ministar rekao da Turska i prodaje naftu Isilovcima ? Vjerovatno je neko pogrijesio dok je pisao ovaj clanak. Sto se tice Turske, svi mi znamo da oni finansiraju dzihadiste, isto kao i Amerika, a i Izrael nije cist. Upitajmo se - kako to da Isilovci nikada nisu napali Izrael ? Vjerovatno zato sto im i Izrael pruza logisticku pomoc jer ne bi njih ni Ameri finansirali da nemaju saglasnost Izraela, S. Arabije, Katra, Bahrana i ostalih americkih pijuna. Molim Boga da im Putin svima pokaze kako "Musa dere jarca", a i da naoruza Kurde do zuba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA