TIJANIN ZAKON SPASAO DVE DEVOJČICE: Policija ih pronašla posle samo šest sati!

Policija je u slučaju nestalih devojčica primenila "Tijanin zakon" i tako su po njihovom nestanku obaveštene sve policijske stanice, mediji i građani

  • 8

Devojčice iz Vršca D. B. (14) i M. K. (15) koje su u ponedeljak nestale, pronađene su u jednoj napuštenoj kući udaljenoj oko 40 kilometara od Vršca.

MARIJA (15) I DANIJELA (14) SU POBEGLE OD KUĆE ZBOG LOŠIH OCENA?! Detalji policijske potrage koji su zapalili Srbiju

Policija je u slučaju nestalih devojčica primenila "Tijanin zakon" i tako su po njihovom nestanku obaveštene sve policijske stanice i svi mediji i građani. Pripadnici Policijske uprave Pančevo rešili su ovaj slučaj za manje od šest sati po prijemu prijave o nestanku.

Evo šta u stvari znači "Tijanin zakon", koji je danas usvojen!

Podsetimo, jula prošle godine na predlog Igora Jurića, oca Tijane Jurić koja je brutalno silovana i ubijena 26.jula 2014. godine u Bajmoku, usvojen je "Tijanin zakon" po kojem policija odmah, bez odlaganja, po prijavi nestanka neke osobe počinje potragu.

USVOJEN TIJANIN ZAKON: Zaplakaćete kada čujete šta je njen tata poručio Srbiji!

Konstantin Toma i Đurica Banjaš koji su oko ponoći sreli nestale devojčice ispred jedne prodavnice u centru sela Lokve gde su došle da kupe cigarete, odmah su obavestili policiju i patrola je nepovređene devojčice vratila kući.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semsa

    27. januar 2016 | 10:28

    Svaka cast tim momcima.

  • Krsta

    27. januar 2016 | 11:16

    Na koju glupost su se odlučile, samo što nisu htele da uče. Hvala bogu da ih nije neki manijak napao.

  • Stefanelo

    27. januar 2016 | 11:19

    Pa sta je ovde policija uradila? Vise su zasluzni sami novinari koji to objave, a i obicni prolaznici, ljudii koji imaju petlju da se umesaju u taj slucaj i da pomognu nestalim licima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA