Od onoga što Srbi bacaju u ĐUBRE, genijalni Đorđe napravi nešto najslađe! (FOTO)

Šumadinac koji je zanat naučio od jednog Francuza, pravi čak 17 vrsta džema, a plan mu je da ove jeseni asortiman proširi na 25 vrsta. Specijalnost su mu džemovi od drenjina, divljih kupina, oskoruša, mušmula, a pokušaće da napravi i od bundeve i paradajza

Komentari

  • Slavka

    2. februar 2016 | 21:28

    Poljoprivredna gazdinstva ne rade na crno. Kao uzgajivac voca ima pravo da ga preradjuje. Neverovatna je pakost kod nas Srba, cim neko nesto uradi odmah se nadju oni koji sanjaju da komsiji crkne krava. Da drzava podrzi poljoprivrednike di bi nam bio kraj. Inicijativa za svaku pohvalu.

  • cirarudenik

    1. februar 2016 | 20:11

    Sasa odmah na tikete i porez navalio a ne pita dali te tikete kostaju a rad u koji trud ulazu svi ukucani ?? Kamo srece kada bi imali vise ovakvih familija sigurno bi jeli zdraviju hranu a ne mi citaoci da vodimo racuna o placanju poreza ? Zna se ko o tome treba da vodi racuna ??!!

  • Orao

    1. februar 2016 | 18:13

    Svaka cast, to treba da bude primer mladima da se moze ziveti i bez kriminala i od roditeljski penzija.

  • Шумадинац-Москва

    1. februar 2016 | 17:03

    ЧУМИЋ, Мој родни крај, моје родно село, пуно сам те се ужелео !!! Пуно поздрава за све Чумићанце... Ђорђе све најбоље и пуно успеха...

  • Sasa kovacevic

    1. februar 2016 | 16:24

    Zaradi milione u naslovu,a u tekstu dopunjuje buzet.Ok 5000teglica po 300din je 1500000din a porez a uslovi za proizvodnju kako placa wtikete anbalazu? Cist primer rada na crno i na kraju ko uopste kontrolise ispravnost

    • 1. februar 2016 | 16:38

      Smokvica

      @Sasa kovacevic

      I ti bi radio isto da umes.

    • 1. februar 2016 | 16:48

      Bond

      @Sasa kovacevic

      Pa Djordje. Umace kasiku i proba

    • 1. februar 2016 | 16:48

      ZS

      @Sasa kovacevic

      da radi sve legalno od 5000 teglica ostalo bi mu 50 po 300dinara 15000 cisto.

    • 1. februar 2016 | 17:11

      Damjan

      @Sasa kovacevic

      Njega kontrolisu isti oni koji kontrolisu i industriju tj. niko

    • 1. februar 2016 | 18:12

      Ludak

      @Sasa kovacevic

      A ti ne radiš na crno

    • 1. februar 2016 | 18:20

      stvarno?

      @Sasa kovacevic

      Pa ako radi na crno. ON RADI. Ne sedi i ne jajari i ne krade ON RADI.

    • 1. februar 2016 | 18:25

      m

      @Sasa kovacevic

      mora covek da radi na crno kako bi inace preziveo jer u ovi drzavu kao privatnik svoju dobit delis sa poreskom upravom, inspektorima...

    • 1. februar 2016 | 18:31

      Nekontrolisana

      @Sasa kovacevic

      Poenta je da koristimo šumsko voće i da koristimo svoje resurse, a ne da jedemo GMO voće. Ko je kontrolisoa tvoju babu kada je kuvala zimnicu?

    • 1. februar 2016 | 19:28

      Hm....

      @Sasa kovacevic

      Bolje da je ćutao i dalje radio sa stalnim kupcima. Oni poznaju kvalitet i uvek bi preporučili dalje. Posao bi mu ostao zagarantovan. Sad ima da ga urnišu kojekave inspekcije, zakoni itd. Država treba da prepozna ovakve male proizvođače i da im pomogne u proizvodnji organske hrane. Sad ima da ga spopadne ''pekmez mafija'' :-)

    • 1. februar 2016 | 19:33

      Maksa

      @Sasa kovacevic

      Daj ne tupi...ako svoj proizvod kao zanatliski prodaje i na tradicionalan nacin proizveden...samo bi trebalo sanitarni deo da ispostuje a ostalo sve je ok...

    • 1. februar 2016 | 19:43

      M Mom

      @Sasa kovacevic

      Zbog kojekakvih poreza i prireza ne mozemo jadni da zivimo. Ni rakiju necemo moci fa pecemo sto smo od pamtiveka radili

    • 1. februar 2016 | 20:25

      za sasu

      @Sasa kovacevic

      Sasa ne mojne njaske previse, ne nego ti je bolji onaj uvozni ili iz fabrika ako znas kako se pravi a ako neznas bolje cuti,a za porez i rad na crno bolje da se kontrolisu ovi koji drpaju mnogo love pa posle sirotinju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA