Fotografija Trampa i njegove ćerke je nešto NAJUZNEMIRUJUĆE što ste ikada videli (FOTO)

Fotografija koja je zabeležena 1996. godine tek nedavno je dospela na internet i izazvala lavinu komentara

  • 47

Donald Tramp je oduvek imao čudan odnos sa svojom ćerkom Ivankom. Ali ova fotografija je zaista previše.

AMERIČKI PREDIZBORI: Ted Kruz porazio Trampa, Hilari Klinton i Sanders izjednačeni (FOTO)

Fotografija, navodno slikana 1996. godine, tek nedavno je dospela na internet i izazvala buru komenatara. Predsedničkom kandidatu za Republikansku stranku na fotografiji ćerka sedi u krilu.

U donjem desnom uglu na fotografiji vidi se fontana na kojoj Trampovi sede, a iz dve statue papagaja ide voda, a životinje pored toga još nešto rade. Pogledajte sliku malo bolje i sve će vam biti jasnije.

Sama kompozicija fotografije ne bi bila čudna da Ivanka na njoj nema 15 godina, i da nema mini-suknju. Povrh svega, mazi svog oca po licu.

Takođe, čuvena je i ona Trampova rečenica koja je zgrozila celu Ameriku, kada su ga upitali kako bi se osećao kada bi se njegova ćerka slikala za "Plejboj".

- To bi bilo zaista razočaravajuće, u stvari ne toliko, zavisi od toga šta bi bilo u unutrašnosti časopisa. Mislim da Ivanka to ne bi uradila, iako ima zaista dobru figuru. Da Ivanka nije moja ćerka, zabavljao bih se s njom - rekao je jednom Tramp i šokirao sve.

Šta vi mislite o odnosu Trampa i njegove ćerke, da li je ovo sve normalno? Svoje mišljenje ostavite u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гoрaн

    2. februar 2016 | 14:40

    Штo се тиче слике oнa је oк људи се сликaју нa мнигo гoрим местимa сa рoдитељимa . Нa слици немa ништa спoрнo . Штo се тиче изјaве чивек је верoвaтнo хтеo дa кaже кoликo имa згoдну ћерку и ништa више тo штo нoвинaри oд муве нaпрaве мaгaрцa тo је пoзнaтa ствaр и o тoме не требa трoшити речи .

  • Ziki

    2. februar 2016 | 14:24

    Bolesno je to što bolesni ljudi pomisle,a ne što se on slika kao što svaki roditelj ima hiljade slika sa svojom decom. Bolesno je što bolesnici pomisle da bi se neko zabavljao sa svojom ćerkom,a ne sa nekim ko mu nije ćerka. Ako mu ćerka dobro izgleda to ne znači da će da ima seks sa svojom ćerkom što su bolesnici pomislili,nego da kada bi sreo takvu osobu u životu a da nije u srodstvu sa njom zabavljao bi se jer izgleda kako izgleda. Lažni moralisti-bolesni umovi pomisle mnogo bolesnije stvari nego što neko može i da izgovori.

  • Kan

    2. februar 2016 | 12:46

    Gejevi imaju pravo da se ljube po ulicama a deca i roditelji ne smeju da pokazu osecanja? Sta je to sa civilizaciom. Na forografiji ne vidim nista uznemirujuce, ali osetim uznemirenje elite od jednog Trumpa. Pa se to prenelo cak i do Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA