SILOVALI SU ME 60 PUTA NA DAN: Ispovest prostitutke koja je molila da je ubiju jer nije mogla da izdrži PAKAO

Jednom prilikom, dok ju je "klijent" silovao držao je pištolj u njenim ustima. Ona ga je preklinjala i molila iz sveg srca da je upuca i završi njenu agoniju

  • 14

Alehandra Rodrigez iz Meksika se sa 19 godina zaljubila u čoveka za kojeg je mislila da je "onaj pravi". Međutim, on ju je prisilio da radi kao prostitutka i od tada se njen život pretvara u pakao! Čak 10 godina, Alehandra je radila za njega i u tom periodu je bila silovana 40.000 puta.

MAJA IMA 18 GODINA I IZNAJMLJUJU JE NA SAT: Plaćaju mi sve, a jedan tip mi je dao novac za... (VIDEO)

Ovoliki broj mušterija je na njoj ostavio posledice, ali je napunio novčanik njegog makroa. Naime, ona je uspela da zaradi 1,2 miliona dolara, ali su sve pare otišle dečku za kojeg je trebala da se uda. Ili je ona samo tako mislila.

Devojka je bila silovana čak 60 puta na dan, a svoju priču je želela da plasira u javnost kako bi uticala na sve mlade devojke i žene.

Jednom prilikom, dok ju je "klijent" silovao držao je pištolj u njenim ustima. Ona ga je preklinjala i molila iz sveg srca da je upuca i završi njenu agoniju.

Njena noćna mora je počela kada je imala 19 godina. Tada se zaljubila u muškaraca kojeg je nazvala Francisko. On joj je nakon samo osam dana rekao da je zaljubljen u nju i da želi da je oženi.

Foto: Ms Alfaro/ Well of Life Foundation Foto: Ms Alfaro/ Well of Life Foundation

- Francisko je bio pet godina stariji od mene. Zaveo me, mislila sam da me stvarno voli. Kasnije sam videla kako zavodi i druge devojke. Kad smo došli u njegovu porodičnu kuću, primetila sam da je luksuzna i da je pod visokim osiguranjem 24 sata dnevno. Francisko je tamo živeo sa majkom i ocem. U početku su bili ljubazni, ali vrlo brzo su me počeli da me prisiljavaju na prostituciju. Obećali su mi novac i poklone. Nakon dugog nagovaranja sam pristala, ali nije mi bilo ni na kraj pameti šta me čeka - rekla je Alehandra.

Foto: Ms Alfaro/ Well of Life Foundation Foto: Ms Alfaro/ Well of Life Foundation

Nagovorio ju je da ode s njim u meksički grad Tenancingo i da živi tamo sa njim i njegovim roditeljima. Pristala je, ali to je bila prevara. Čim su došli u njegovu kuću, Francisko se promenio – držao ju je zaključanu po ceo dan i nije joj dozvolio da ode.

Spletom raznih okolnosti odjednom je postala njegova seksualna robinja. 

(Telegraf.rs / Izvor: naija.io)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poi

    10. februar 2016 | 16:14

    60 na dan...znaci trojica na svaki sat......Dal je moguce

  • @ AMAR

    10. februar 2016 | 22:11

    Taj meksiko je proklet,droga prostitucija,blud,razvrat svi mogući poroci i tako to traje godinama a vlast je u sprezi sa kriminalom tj sa mafijom jadna sirotinja

  • Krsta

    11. februar 2016 | 08:52

    Mnogo joj je trebalo da pristane.A posle su je prešli. ...a ona kao nije znala kurvarluk je mutan posao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA