KO STOJI IZA EL DABASIJA, UBICE SRBA U LIBIJI: Pripadao je plemenu koje krijumčari migrante!

Reč je o pripadniku porodice, tačnije plemena Dabasi. To pleme je na zapadu Libije razvilo organizovanu kriminalnu mrežu

  • 5

Prema informacijama iz Libije, juče je u gradu Sabrata ubijen Al Dabasi, koji se sa svojom grupom sumnjiči za otmicu Slađane Stanković i Jovice Stepića u novembru prošle godine.

Objavljena nova fotografija Srba ubijenih u Libiji (FOTO)

Ovu informaciju preneo je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je naveo da je Al Dabasi ubijen u borbama protiv pripadnika Islamske države u Sabrati.

SLAĐANA JE PREKLINJALA DA JE IZBAVE I VRATE U SRBIJU! Jezivi detalji ubistva Srba u Libiji

Što se ubijenog otmičara Srba tiče, reč je o pripadniku porodice, tačnije plemena Dabasi. To pleme je na zapadu Libije razvilo organizovanu kriminalnu mrežu i između ostalog bave se otmicama stranih državljana, krijumčarenjem migranata u Evropu i iznudama.

Deo ovog plemena čak i sarađuje sa Islamskom državom, a neki pripadnici plemena Dabasi nalaze se na takozvanoj "crnoj listi" Sjedninjenih Američkih Država.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ALKAPONE

    26. februar 2016 | 16:09

    Lepa zena ...jadnica ko zna sta je sve prezivela

  • Johan

    26. februar 2016 | 18:28

    Kao prvo nije ih ubio Dabasi vec Amerika. Srbin Hamza Vučić je govorio da taj čovek kako i vi iznosite u ovom članku nije član islamske države. Ako uzmemo situaciju u Siriji, Amerikanci traže drugima tj. Rusima da se samo bombarduje islamska država a pre toga da im se kažu koordinate gde da to rade dok oni sada bombarduju lika u Libiji koji nije njihov član. To samo znači da Amerikanci bombarduju za islamsku državu kad god treba i gde god treba, dok im sigurno negde u procedurama piše da sve srbe tretiraju kao legitimne vojne mete.

  • Жељко

    26. februar 2016 | 16:49

    CIA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA