Devojka mu se porađala, a on otišao i OŽENIO SE drugom ženom! (FOTO)

- Kada sam videla fotografiju imala sam osećaj kao da me je udario autobus. Bili smo rastavljeni samo nekoliko nedelja, nemoguće da je za tako kratak period organizvao venčanje. Mislim da me je lagao sve vreme - rekla je Heder kojoj je Adonis saopštio za venčanje putem slike sa novom ženom

  • 22

Heder Mekgilion (24) proživljala je pakao dok se porađala i na svet donosila svoju bebu, dok je njen dečko Adonis Rodrigez, otac tog deteta, bio kilometrima udaljen od nje sklapajući brak sa drugom ženom. On je svoju sadašnju suprugu upoznao slučajno u Dominikanskoj republici i rešio da se oženi!

KAKVA EMOCIJA! Prvi kontakt majke s novorođenom bebom će vas rasplakati (VIDEO)

Heder se iz Škotske preselila u Veliku Britaniju kako bi tamo rodila dete, jer su bolji uslovi. Njen dečko Adonis je morao da se vrati za Dominikansku republiku jer mu je isticala viza, ili je barem tako ubedio Heder.

Nakon što je rodila sina Dijega, Heder je otvorila poruku u kojoj se nalazila fotografija sa venčanja Adonisa i njegove novopečene supruge.

- Kada sam videla fotografiju imala sam osećaj kao da me je udario autobus. Bili smo rastavljeni samo nekoliko nedelja, nemoguće da je za tako kratak period organizvao venčanje. Mislim da me je lagao sve vreme - rekla je Heder.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Inače, Adonis je svoju ženu upoznao na jednom putovanju na kojem je bila i Heder. Oni su razmenjivali poruke na Fejsbuku, međutim, kada je Heder pitala šta se dešava između njih, Adonis je rekao da tu nema ništa i prestao sa dopisivanjem.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Osećam se kao budala zbog ovoga što je Adonis uradio. Tretirao me je kao kraljicu i našu bebu sa uzbuđenjem čekao. Ne mogu da verujem šta se desilo - rekla je Heder.

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA