POSLE NEZAPAMĆENE DRAME, TURCI PRESUDILI: Decu iz Turske vratiti majci Slavici u Srbiju!

Tokom sudskog procesa deca su uz prevodioca i u prisustvu psihologa i pedagoga rekla da žele da se vrate majci u Srbiju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milica
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Novica

    12. mart 2016 | 13:59

    Slavici veliko poštovanje za opredelenje da żivi i podiże decu u našoj i njenoj Srbiji. A taj život ima i dobrih i lośih strana jer nigde nije idealno. Neka strana sredina i izgleda bolje ali se pokaže često da nije zlato sve śto sja. Neka njena deca vole i svoga oca ali oni su kao i ona naśi, naši dragi sugrađani. A po ovim nekim Milicama i Tanjama u Srbiji bi ostali samo penzioneri a bela kuga bi Srbiju ubrzo zbrisala sa lica Zemlje.

  • Milica

    12. mart 2016 | 00:15

    Ja sam bila udata za Srbina koji mi le lomio kosti I vadio dusu na pamuk. Razvela sam se (jedva) I udala se za Engleza iz Skotske koji mi donosi kafu u krevet ujutro I tretira me kao da sam bozanstvo a ne zena vec 15 godina. Deca su nam krstena u pravoslavnoj crkvi, imaju Srpska imena (on je izabrao jer mu lepse zvuce nego Engleska) slavimo slavu I sve nase obicaje postujemo, kao I njegove. Prema deci je kao majka, nezan i brizan milina ga je gledati sa decom. Voli Srbiju I izabrao je licno 3 Srpske porodice sa bolesnom decom kojima redovno salje pare a I mojima redovno saljemo. Glupo je generalizovati takve stvari, vazno je da li je covek ili nije, Srbija je sada puna neljudi od muzeva, svaki dan se ubijaju zene I devojke, ako je Srbin ne znaci da je dobar.

  • Slagalica

    11. mart 2016 | 23:56

    Zar niko ne primecuje da ovde fali deo slagalice. Ona nije ispricala pricu do kraja. Imam utisak da mu se nesto sveti...Sta je tu istina, znaju samo njih dvoje. Ima profil na tw, Turcin je rekao da je decu izveo iz Srbije na 3 Turska pasosa, odatle odgovor kako su izasli iz zemlje. Zasto je ponavljala "mi smo ne moralan narod, razvrat..." mozda je uhvatio u prevari, ...ko zna sta se tu STVARNO desilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA