Vučić: Na našim skupovima neće biti nasilja

Zamenik predsednika SNS-a ocenjuje da su demokrate izjavom da Tomislav Nikolić poziva na nasilje, pokazale licemerje, jer su nasiljem i paljenjem Skupštine došli na vlast

  • 1

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić, reagujući na saopštenje DS-a, u kome se navodi da Tomislav Nikolić izjavom da će "fizički braniti svaki glas" poziva na nasilje, poručio je da na skupovima naprednjaka nije bilo i neće biti nasilja. On je dodao da su demokrate licemerne, jer su nasiljem, prebijanjem ljudi i paljenjem Skupštine došli na vlast.

Povodom navoda Republičkog javnog tužilaštva da na izborima 6. maja nije bio falsifikovanja izbornih rezultata, Vučić je rekao da se zapisnik, koji je policija sačinila na osnovu izbornog materijala, koji su naprednjaci predali, ne slaže sa podacima ni sa jednog mesta u Pančevu. Zbog toga, dodao je, nije mu jasno kako je tužilaštvo došlo do tog zaključka.

Vučić je pokazao zapisnik o oduzetim predmetima, u kome je navedeno koliko je glasačkih listića SNS uručilo policiji i tužilaštvu.

- Interesantno je da se ni broj listića, ni glasova ne poklapa sa onim što imamo na biračkom mestu 57 niti bilo kom drugom biračkom mestu u Pančevu - rekao je Vučić.

"Naprednjaci će", kazao je, "u drugom krugu izbora sprovoditi bolju kontrolu izbornog procesa".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA