UDES NA ZVEZDARI: Vozač novog mercedesa izgubio kontrolu i zakucao se u banderu

I najmanja nepažnja u vožnji može da košta hiljade evra

  • 12

Čitatelj Telegrafa S. R. (30) vozeći se Batutovom ulicom u Beogradu, samo je na sekund okrenuo glavu, a već sledećeg trenutka našao se zakucan u banderu... Iako srećan što je prošao nepovređen, S. R. ne može da se oporavi od finansijskog gubitka, jer je rate za skupoceni automobil tek počeo da isplaćuje...

 

Mladić je bio sa društvom u gradu i u potpunosti zaboravio da već uveliko kasni na davno dogovorenu porodičnu večeru. Želeo je da stigne što pre u stan svoje tetke, ali je žurba bila kobna po njega...

 

- Sedeo sam u kafiću kada me je pozvala sestra i nervozno upitala zašto me još uvek nema na večeri za koju smo se dogovorili još prošle nedelje. Nisam mogao da verujem da sam zaboravio na tetkin 60. rođendan. Vidno iznerviran i ljut na samog sebe što me čitava porodica čeka, odmah sam seo u kola i požurio da stignem što pre – priča naš čitatelj.

 

Uskoro će osobe s invaliditetom bezbedno učestvovati u saobraćaju!

 

A onda mu je, u toku vožnje, stigla poruka od sestre.

 

- Morao sam da je pročitam. Samo sam na trenutak spustio glavu na ekran telefona, kada sam odjednom osetio jak udarac. Išao sam prilično brzo i u trenutku nepažnje, izgubio kontrolu nad vozilom. Da nije bilo bandere ko zna gde bih završio. Air bag-ovi koji su se aktivirali spasili su mi život – otkriva nam S. R.

 

Foto: AMS

Foto: AMS

 

Iako srećan što je ostao živ i nepovređen, S. R. ne može da ne prekorava sebe, jer je kola kupio pre svega nekoliko meseci, a rate za kredit tek počeo da isplaćuje.

 

- Ne mogu da verujem da mi se ovo desilo. Znam da treba da budem zahvalan što sam nekim čudom prošao bez ijedne povrede, ali samo popravka auta koštaće me oko 4.000 evra, a ja još uvek nisam isplatio ni jednu trećinu cene auta. Ceo prednji deo je uništen – priča očajan S. R.

 

PRESELA MU ITALIJA: Doživeo najkraći i najskuplji odmor u životu!

 

Naš čitatelj javio je prijatelju šta se desilo i zamolio ga da dođe i pomogne mu dok sačeka policiju i šlep službu.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

- Pošto je video da sam dobro, prijatelj me je upitao da li imam Kasko, jer je on i sam već dugo osiguranik u AMS Osiguranju. Hteo sam da iskočim iz sopstvene kože što nisam razmišljao na vreme, što sam dopustio da ovakve situacije dočekam nespreman. Da sam zaključio polisu Kasko osiguranja u AMS Osiguranju, svi troškovi usled saobraćajne nezgode bili bi pokriveni u najkraćem mogućem roku, bez obzira što sam ja krivac za nesreću. Takođe, dobio bih besplatno članstvo u AMSS, te bih bio zaštićen i od troškova šlep službe. Još bi mi dali da premiju osiguranja platim u 12 mesečnih rata. Zaista ne mogu da verujem da to nisam odmah učinio. Obećao sam sebi da ću obavezno svratiti do AMS Osiguranja u Ruzveltovoj 16 u Beogradu i odmah zaključiti polisu Kasko osiguranja - zaključio je S. R.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA