HOROR U DOBOJU: Milivoje podvodio mentalno zaostalu kćerku?

Iako je tvrdio da nije znao za kćerkine trudnoće i porođaje, koje su počinjale i završavale u njihovoj porodičnoj kući u Trnjanima, Milivoje je, navodno, osumnjičen da je upravo on dovozio dvojicu osumnjičenih u njihovu kuću

  • 3

Milivoje Bogojević iz Trnjana, kod Doboja, nije otac nijedne od dve bebe koje je rodila njegova mentalno zaostala ćerka Sanja, ali je i dalje pod istragom zbog sumnje da je Sanji podvodio muškarce, kojima je ona kasnije rodila decu, koja su po rođenju ubijena.

BABA MONSTRUM U BIH: Ubijala novorođene bebe svoje mentalno zaostale ćerke?!

U slučaju čedomorstva kod Doboja, koje je šokiralo BiH, Vojkana Bogojević, Sanjina majka i Milivojeva supruga, osumnjičena je da je ćerki pomogla da se porodi, a potom ubila dvoje novorođenčadi.

BABA MONSTRUM NATERALA ĆERKU DA UBIJE BEBU: Ona je zadavila druge dve bebe i bacila ih u šipražje?

Zajedno s Vojkanom, 25. januara ove godine, uhapšeni su i Vid Janković iz Podnovlja, kod Modriče, Žarko Cvijetić iz Skugrića, kod Modriče, i Rade Bogojevič iz Trnjana, koji su osumnjičeni za obljubu nad nemoćnim licem.

Uloga Milivoja u ovom slučaju postala je zanimljiva istražiocima nakon što je DNK analizom tela ubijene novorođenčadi utvrđeno da otac jedne od beba nije nijedan od trojice uhapšenih. Međutim, analiza je pokazala da ni Milivoje nije otac bebe.

Iako je tvrdio da nije znao za kćerkine trudnoće i porođaje, koje su počinjale i završavale u njihovoj porodičnoj kući u Trnjanima, Milivoje je, navodno, osumnjičen da je upravo on dovozio dvojicu osumnjičenih sa područja Modriče u njihovu kuću.

Istražioci i dalje nastavljaju potragu za muškarcem koji je, kao i trojica uhapšenih, imao seksualne odnose sa Sanjom, koja je krajem avgusta prošle godine izmeštena iz porodice i smeštena u posebnu ustanovu.

U svojoj izjavi, koju je dala tokom istrage, Sanja je navela da je imala seksualne odnose samo s trojicom uhapšenih i da su oni očevi tri ubijene bebe, međutim rezultati DNK analize je demantuju.

(Telegraf.rs/ Izvor: nezavisne.com/ Sanja Čakarević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. april 2016 | 23:55

    Za ovo ne postoji komentar, samo lomača za majku i oca.

  • NL

    9. april 2016 | 23:44

    Strasno...

  • CHE

    10. april 2016 | 07:02

    U imenu ti više nebi bilo ono MILI-FUKARO , STOKO, . E neznam niti mogu zamisliti kaznu za ove , neznam kako da ih nazovem.UUUHHHHHHH... . A ovi koji kuckaju minuse; sa onom rukom kojom to rade, RASPALA IM SE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA