PUTIN TAJNO RATUJE PROTIV ZAPADA: Za njega rade vojnici, policajci, sudski službenici, ali i pripadnici elitnih jedinica

Ovo tvrdi autor knjige o Putinu, Boris Rajtšuster u knjizi "Putinov tajni rat"

  • 11

Ruski predsednik Vladimir Putin je formirao mrežu tajnih elitnih boraca u Nemačkoj i drugim zapadnim državama, tvrdi za nemački tabloid "Bild" autor knjige o Putinu Boris Rajtšuster.

On je za svoju novu knjigu "Putinov tajni rat", između ostalog, koristio studije jedne zapadnoevropske tajne službe na osnovu kojih tvrdi da Putin ima direktan pristup mreži elitnih boraca na Zapadu i to preko škola borilačkih veština u kojima se trenira ruska borilačka tehnika "sistema".

Škole vode bivši sovjetski, a danas ruski specijalci, navodi "Bild".

PUTIN O AFERI "PANAMA PEJPERS": Zapad želi da oslabi Rusiju! (VIDEO)

U njima uglavnom treniraju obični sportisti, ali u pozadini konce vuku ruska vojna tajna služba GRU i specijalna jedinica WDW, tvrdi Rajtšuster.

- Ove borbene trupe u stranoj zemlji predstavljaju noseći stub Putinovog tajnog rata protiv Zapada - kaže on.

Foto: Printskrin Foto: Printskrin

Prema njegovim rečima zapadne tajne službe prošle godine su samo u Nemačkoj identifikovale oko 300 ljudi koji su bliski tajnim strukturama "sisteme". Među njima ima vojnika, policajaca, sudskih službenika, ali i pripadnika nemačkih policijskih i vojnih elitnih jedinica GSG9 i KSK.

SEKS-SKANDAL VEKA: Putin u vezi sa bivšom ženom RUPERTA MARDOKA?!

Grupe "sistema" održavaju manevre u švajcarskim planinama, deluju preko granice, a imaju obuku i u Češkoj, navodi Rajtšuster pozivajući se na dokumenta tajne službe.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

On kaže da su povezani i sa kozačkim udruženjima i ruskim motociklistima poznatim kao Noćni vukovi. Njihov cilj je, između ostalog, izazivanje nemira i nesigurnosti, rušenje političkih i društvenih procesa u ciljanim zemljama, promovisanje nedemokratskih vrednosti, navodi se u analizi jedne tajne zapadne službe.

11 BIZARNIH SLIČNOSTI IZMEĐU PUTINA I NAPOLEONA: Slučajnost, ne bismo rekli?! (FOTO)

Prema informacijama "Bilda", grupe su aktivne u više pokreta među kojima je i desničarska Pegida. Onaj ko želi da sarađuje sa ruskim grupama, "sistema" šalje redovno u Rusiju na "usavršavanje", tvrdi Rajtšuster.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    11. april 2016 | 20:22

    OVA ZAPADNA BOLUMENTA JE OPSEDNUTA COVEKOM KOJI IM NIKAKVO ZLO NIJE NANEO.PA VI POJEDINCI TRCITE U EU KAO JUNCI PRED RUDU.

  • Srb

    11. april 2016 | 20:31

    Samo pakuju i lazu.

  • Analitičar

    11. april 2016 | 22:23

    Čovek imamuda i kraj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA