Nezakonit pokušaj DS da isključi "Dosta je bilo" iz izbora

On je optužio DS da joj "nije do demokratije već samo do očuvanja vlasti po svaku cenu", a da će SNS braniti pravo svakog političkog protivnika da izadje na izbore i predstavi se biračima.

  • 12

Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je danas kao "skandalozan" i "nezakonit" pokušaj Demokratske stranke (DS) da iz izborne trke u beogradskoj opštini Vračar izbaci listu "Dosta je bilo", koju vodi Saša Radulović.

Radulović: DS osporava naše učešće na Vračaru

Lider pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović optužio je ranije danas DS da osporava učešće njegove liste na izborima u beogradskoj opštini Vračar, iako je ona već proglašena.

"JASENOVAC NE SME DA BUDE NOVA TAČKA RAZDORA IZMEĐU SRBIJE I HRVATSKE": Jasna poruka Aleksandra Vučića!

Opštinska izborna komisija Vračara proglasila je juče izbornu listu "Dosta je bilo-Saša Radulović", ali je po proglašenju liste izbornoj komisiji podnet prigovor sa zahtevom da se izborna lista "Dosta je bilo" odbaci.

Taj predlog danas su podržali članovi komisije iz DS-a, Socijaldemokratske stranke, Nove stranke, Liberalno demokratske partije i Levice Srbije, ali bili su u manjini, pa je predlog odbačen glasovima predstavnika Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Demokratske stranke Srbije.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da je pravde

    13. april 2016 | 20:37

    Sve mi se nesto cini,da sto vise napadaju ovog Radulovica,da tu pricu treba okrenuti samo kontra,i shvatiti da je on mozda covek u pravu.A i vala dosta je i bilo ovih sto vladaju juce,prekljuce i danas.Nek odmore malo.

  • RADMILA

    13. april 2016 | 20:10

    Za Sasu Radulovica svi ste mali!Napred KRALJU!!!dosta je bilo i previse!!!

  • Sever

    13. april 2016 | 18:46

    Napred Radulovicu! DOSTA JE BILO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA