ZORAN NEĆE POČIVATI PORED SVOJE JELENE: Porodica kupila samo jednu parcelu na groblju Zbeg!?

- Na tom delu groblja Zbeg ima još mesta, pa je zato još neobičnije da je porodica kupila samo grobno mesto za Jelenu. Kao da Zoran ne želi da bude sahranjen pored supruge - rekli su meštani Borče koji su dobro upućeni u čitav slučaj

  • 54
Zoran Marijanović,  Zoran Marjanović, muž od ubijene  Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Porodica pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), koja je svirepo ubijena pre 15 dana, od sahrane svaki dan obilazi njenu humku na groblju Zbeg.

PUSTOŠ I TUGA U KRAJU UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Komšije se kriju iza zatvorenih prozora (FOTO)

Neuobičajeno je, kako pišu domaći mediji, međutim, da je porodica kupila samo jedno grobno mesto, iako na ovom delu groblja ima parcela sa dva mesta.

JELENA JE POLOMLJENE LOBANJE ŽIVA BAČENA U KANAL: Najnoviji detalji sa obdukcije ubijene pevačice!

Razlog zna samo porodica, ali je to neobično s obzirom na tvrdnje rođaka njenog supruga, a sada udovca Zorana, da je njihova ljubav bila beskrajna i veličanstvena.

SASLUŠANA BIVŠA ŽENA ZORANA MARJANOVIĆA: On nije ubio Jelenu jer ju je mnogo voleo

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Meštani Borče objašnjavaju da je pravilo u slučaju smrti jednog supružnika da bračni drug koji nastavi da živi kupi dva grobna mesta.

JOŠ JEDAN ČLAN PORODICE PAO NA POLIGRAFU?! Novi detalji o ubistvu Jelene Marjanović!

- To je da bi bračni par bio zajedno „i na onom svetu“. Na tom delu groblja Zbeg ima još mesta, pa je zato još neobičnije da je porodica kupila samo grobno mesto za Jelenu. Kao da Zoran ne želi da bude sahranjen pored supruge! A možda mu je želja da njegov kovčeg bude na njenom, što je opet neobično ako ima grobnih mesta - konstatuju komšije, prenosi Informer.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Na Jeleninoj humci je gomila cveća. Neki buketi su se već osušili, ali kako običaji nalažu, cveće i venci se sklanjaju tek kada prođe 40 dana od smrti.

S obzirom da je od Jelenine smrti prošlo više od dve nedelje, njen suprug Zoran Marjanović je juče pre podne sa najbližom porodicom obišao njenu humku. Nakon što su upalili sveće za pokoj pevačicine duše, vratili su se kući i nakon toga nisu napuštali dvorište.

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

- Kada vidimo nekoga od porodice, to je da iz kola izvlači velike kese. Kupuje potrepštine da ne moraju ceo dan, pa i duže, da izlaze iz kuće - kažu komšije porodice Marjanović.

U međuvremenu, policija i dalje češlja teren ne bi li našla neki dokaz koji može pomoći u rasvetljavanju ovog monstruoznog ubistva.

Oružje kojim je ubijena pevačica, verovatno bejzbol palica, još nije nađeno. U potrazi za oružjem prethodnih dana su forenzičari, policija i radnici „Srbija Šume“ raščišćavali kanal u borčanskom naselju Crvenka, u kome je 3. aprila nađeno beživotno telo svirepo ubijene Jelene.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

U kanalu, međutim, nisu pronađeni novi dokazi. Takođe se detaljno proveravaju porodični odnosi u familiji Marjanović, jer se veruje da je u njima ključ za razrešenje ove misterije.

Jelena Marjanović Krsmanović ubijena je u nedelju u borčanskom naselju Crvenka.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevjerovatno

    17. april 2016 | 23:07

    Nevjerovatno kakav smo mi narod i dokle idemo...da li je moguce da nam je nenormalno sto covjek od 30 i neku godinu jos nije odlucio gdje ce biti sahranjen??? Kako je prestao da voli prvu zenu, tako ce jednog dana prestati da tuguje za drugom, sta je tu toliko cudno?? Nece biti ni prvi ni poslednji udovac koji je jednog dana uspio ponovo zavoljeti!

  • Nina

    18. april 2016 | 00:51

    O cemu vi raspravljate, Boze sacuvaj!!! Taman pomislim da ne moze bolesnije, kad ono...

  • Realno...

    18. april 2016 | 00:31

    Ne zaboravite nikada vazan detalj,da je rekla apotekaru da uskoro odlazi....tu je kljuc celog zlocina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA